Izoly N12X ve ekstra ekipmanlar alınır mı?

Kaan_07

Yoctopat
Daha fazla  

Bu gördüğünüz linkte adındanda anlaşılacağı üzere Izoly N12X diye bir toplama bilgisayar var. Özelliklerine baktım ve bana iyi geldi ama bazı forumlara baktığımda herkesin bu toplama bilgisayarı kötülediğini gördüm. Benim de aklıma şöyle bir şey geldi zaten bu bilgisayarın şu özellikleri var.

Ekran kartı= AMD Radeon RX 550 4 GB DDR5.
SSD = 256 GB.
HDD = 326 GB.
İşlemci = Intel i5-3470
RAM = 16 GB.

Ekleyeceğim şeyler ise şunlar:
Belki monitör kötü gelirse şu monitörü alırım.

HDD az olduğu için + olarak 1 TB HDD alacağım ve eğer SSD az gelirse 250 GB + olarak SSD alırım.
Bir de höparlör.
Zaten hediye olarak şunlar veriliyor.
Kulaklık.
PlayStation oyun konsolu.
Mouse pad.
USB Wi-Fi
Webcam.
Sizce iyi mi?
Veya daha eklenirse daha iyi olur mu performans olarak?
Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu gördüğünüz linkte adındanda anlaşılacağı üzere Izoly N12X diye bir toplama bilgisayar var. Özelliklerine baktım ve bana iyi geldi ama bazı forumlara baktığımda herkesin bu toplama bilgisayarı kötülediğini gördüm. Benim de aklıma şöyle bir şey geldi zaten bu bilgisayarın şu özellikleri var.

SSD = 256 GB.
HDD = 326 GB.
İşlemci = Intel i5-3470
RAM = 16 GB.

HDD az olduğu için + olarak 1 TB HDD alacağım ve eğer SSD az gelirse 250 GB + olarak SSD alırım.
Bir de höparlör.
Kulaklık.
Mouse pad.
USB Wi-Fi
Webcam.
Sizce iyi mi?
Şimdiden teşekkürler...

Izoly, Turbox kesinlike uzuk durun. İşlemci aşırı eski, PSU kalitesiz.

Alınmaz. RX550 çöp. PSU zaten Allah' a emanet :D. SSD ileride HDD'ye dönüşebilir R/W hızlarıyla. İşlemci çok eski 2013 model i5.

SSD = 256 GB.
HDD = 326 GB.
İşlemci = Intel i5-3470
RAM = 16 GB.

Bir de höparlör.
Kulaklık.
Mouse pad.
USB Wi-Fi
Webcam.
Sizce iyi mi?
Şimdiden teşekkürler...

İşlemci 2009 yıllarından kalma ve bu PC'nin kurbanı olan arklarımda var maalesef. LoL de bile en düşük ayarlarda 30FPS alıyorlar, Valorant açmasa daha iyi o kadar kasıyor ki oynanmıyor, yani kısaca almayın!

Turbox, izoly gibi markalardan PC almayın.

1628599135423.png

Gördüğüm en gereksiz eleştiri olabilir. Belli ki konuyu açan kişinin Sistemler'den parçalardan alakası yok ve bu şekilde gereksiz bir laf atmanız iyi olmamış onun yerine alternatif önerebilirdiniz arkadaşa.

Technopat sosyal forumu üzerinden bütçenizi belirterek PC toplatabilirsiniz. APU bir sistem bile bu sistemden daha iyidir.
Gördüğüm en gereksiz eleştiri olabilir. Belli ki konuyu açan kişinin Sistemler'den parçalardan alakası yok ve bu şekilde gereksiz bir laf atmanız iyi olmamış onun yerine alternatif önerebilirdiniz arkadaşa.

Yalnız benim de bilgisayarlardan haberim olmasa ben de alırım :D Sistemin hediye olarak verdiği şeyler o kadar iyi ki insana beni al dedirtiyor :D Turbox biliyor bu işi :)

Konu sahibi doğru düzgün bütçe bile belirtmemiş. Monitör kötü gelirse 1600 TL'lik monitör alabilirim diyor. İkisini toplasan 6000 TL yapar, eldeki monitörü satacaksa belki 6500-7000 TL'ye kadar sistem + monitör olabilir ama bu bütçe elinde var mı yok mu bilmiyoruz. Tek yaptığı çöpleri sıralamak olmuş onların da alınmayacağı söylenmiş.

Konu sahibi doğru düzgün bütçe bile belirtmemiş. Monitör kötü gelirse 1600 TL'lik monitör alabilirim diyor. İkisini toplasan 6000 TL yapar, eldeki monitörü satacaksa belki 6500-7000 TL'ye kadar sistem + monitör olabilir ama bu bütçe elinde var mı yok mu bilmiyoruz. Tek yaptığı çöpleri sıralamak olmuş onların da alınmayacağı söylenmiş.

Alınmayacağı güzel bir dille söylenebilir hepimiz biliyoruz ki hiçbiri alınmayacak türden şeyler siz lafı çevirip dolaştırıp konuyu açan kişinin doğuşuna kadar bile getirmişsiniz. Ürünler konusunda haklısınız ama öyle bir cümle kurulmamalıydı şahsen belki o bütçe arasında bir ürün önerilirdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı