Değiştir, riskli bir PSU. İstersen bütçe belirt, PSU önereyim.
Mesela bunu alabilirsin, İyzico ve Parolapara kampanyalarını kullanarak yaklaşık 600 TL'ye alabilirsin. Son yılların en F/P güç kaynağı olarak değerlendiriyorum.Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
MAXPRO III serisi 80 PLUS 230V EU sertifikasına sahiptir ve %50 yükte %85’e varan verimlilik sunarak çoğu ana akım yapı için enerji tasarrufu sağlayan bir çözümdür. 230Vac altında %50 yükte %85…www.gaming.gen.tr
Fehmi Hocamın attığını alın Enermax köklü ve sağlam bir markadır içiniz rahat olsun.Hocam ilk defa gördüm bu markayı bütçe 2000k.
@FehmiDogru.js
Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunu düşünüyorum hocam.
Hocam gayet iyi ve köklü bir marka, alabilirsiniz sisteminiz için yeter de artar.Hocam ilk defa gördüm bu markayı bütçe 2000k.
Hocam ilk defa gördüm bu markayı bütçe 2000k.
@FehmiDogru.js
Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Msi MAG A600DN 600W 80+ Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunu düşünüyorum hocam.
Hocam gayet iyi ve köklü bir marka, alabilirsiniz sisteminiz için yeter de artar.
Hocam CW sesi problemi var doğrudur, ancak sonuç olarak 600 TL gibi bir fiyata alıyoruz 2. el 500W fiyatına sıfır 700W ve iyi bir model.Hocam sizin attığınız siteden alıyorum ve indirim için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilgi verir misiniz?
@kxy @FehmiDogru.js @PsikopatKoala
Birazcık baktım Max 1 2 için tier listelerinde alınmaz olarak gösteriliyor ve cw sesi problemi varmış sizce almaya değer mi?