Izoly PSU değiştirilmeli mi?

Hocam cw sesi problemi var doğrudur, ancak sonuç olarak 600 TL gibi bir fiyata alıyoruz 2. el 500W fiyatına sıfır 700W ve iyi bir model.
Almak için önce Parolapara hesabı oluşturup kimliğinle doğrula ve para yükle. Sonra da İyzico uygulamasını indir ve "ilk ödemeye 500 TL" kampanyası ile "gaming.gen.tr %10 indirim" kampanyasına katıl. Sonrasında ise ürünü satın alma ekranında İyzico ile öde seçeneğini seçip Parolapara kartını seç.

Hocam peki şans eseri mi cw sesi yoksa hepsinde var mıdır param var sonuç olarak ses rahatsız edecekse başka bir şey de bakılabilir.

Hocam peki şans eseri mi cw sesi yoksa hepsinde var mıdır param var sonuç olarak ses rahatsız edecekse başka bir şey de bakılabilir.
Çoğunda var diye biliyorum ancak CW sesi genelde şans işi oluyor, istersen başka model de bakabiliriz.

@FehmiDogru.js
Hocam uygulamaları yükledim sitede MSI PSU'ları da var benim attığım vatan da 1700'e düşüyor
Gaming Gen TR de 1200'e düşüyor almaya düşünüyorum sizce alınır mı?

@FehmiDogru.js hocam iyi akşamlar size güvenip dediğiniz PSU'yu sipariş verdim 800TL'ye gelmiş oldu verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Çoğunda var diye biliyorum ancak cw sesi genelde şans işi oluyor, istersen başka model de bakabiliriz.

Hocam PSU elime geldi ağırlığı falan yerinde cw sesi de şu anlık yok teşekkürler tekrardan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı