P Peodys Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #51 HakanYılmazzz dedi: Vallaha haklısınız hocam. Benden bu kadar. Link verdim. Al ve kasa ve PSU bul kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam senin kendi bilgisayarını niye alayım. Ücretsiz hem de.
HakanYılmazzz dedi: Vallaha haklısınız hocam. Benden bu kadar. Link verdim. Al ve kasa ve PSU bul kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam senin kendi bilgisayarını niye alayım. Ücretsiz hem de.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 2 Eylül 2023 #52 fatihylmzz dedi: Benim fikrim biraz daha para kazan öyle konu aç daha düzgün bir şeyler ayarlayalım sana. Genişletmek için tıkla... Düzgün konuşulduğu sürece her zaman karşı tarafın iyiliğini düşünür ona göre bir şeyler öneririz.
fatihylmzz dedi: Benim fikrim biraz daha para kazan öyle konu aç daha düzgün bir şeyler ayarlayalım sana. Genişletmek için tıkla... Düzgün konuşulduğu sürece her zaman karşı tarafın iyiliğini düşünür ona göre bir şeyler öneririz.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 2 Eylül 2023 #53 Hockenheim dedi: Düzgün konuşulduğu sürece her zaman karşı tarafın iyiliğini düşünür ona göre bir şeyler öneririz. Genişletmek için tıkla... Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez.
Hockenheim dedi: Düzgün konuşulduğu sürece her zaman karşı tarafın iyiliğini düşünür ona göre bir şeyler öneririz. Genişletmek için tıkla... Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 2 Eylül 2023 #54 fatihylmzz dedi: Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez. Genişletmek için tıkla... Benimde rahat etmiyor ama üstte bunu ısrarla belirten arkadaşa üslubu hiç hoşuma gitmedi.
fatihylmzz dedi: Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez. Genişletmek için tıkla... Benimde rahat etmiyor ama üstte bunu ısrarla belirten arkadaşa üslubu hiç hoşuma gitmedi.
P Peodys Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #55 fatihylmzz dedi: Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez. Genişletmek için tıkla... İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar.
fatihylmzz dedi: Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez. Genişletmek için tıkla... İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar.
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #56 fatihylmzz dedi: Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki Izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez. Genişletmek için tıkla... Izoly almasın bence de. Gitsin o paraya ikinci el benim önerdiğim gibi bir sistem bulsun alsın. Hatta 3K ya PSU ve kasası olan sistemde bulur.
fatihylmzz dedi: Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki Izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez. Genişletmek için tıkla... Izoly almasın bence de. Gitsin o paraya ikinci el benim önerdiğim gibi bir sistem bulsun alsın. Hatta 3K ya PSU ve kasası olan sistemde bulur.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 2 Eylül 2023 #57 Peodys dedi: İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Doğru karar.
Peodys dedi: İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Doğru karar.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 2 Eylül 2023 #58 Peodys dedi: İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Trip atma bize. İyi akşamlar aklının takıldığı bir şey varsa sorabilirsin, konu açabilirsin, bizi de etiketleyebilirsin.
Peodys dedi: İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Trip atma bize. İyi akşamlar aklının takıldığı bir şey varsa sorabilirsin, konu açabilirsin, bizi de etiketleyebilirsin.
P Peodys Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #59 HakanYılmazzz dedi: Izoly almasın bence de. Gitsin o paraya ikinci el benim önerdiğim gibi bir sistem bulsun alsın. Hatta 3K ya PSU ve kasası olan sistemde bulur. Genişletmek için tıkla... Bu Izoly alanların yorumlardakiler NPC galiba hepsi 5 yıldız vermiş.
HakanYılmazzz dedi: Izoly almasın bence de. Gitsin o paraya ikinci el benim önerdiğim gibi bir sistem bulsun alsın. Hatta 3K ya PSU ve kasası olan sistemde bulur. Genişletmek için tıkla... Bu Izoly alanların yorumlardakiler NPC galiba hepsi 5 yıldız vermiş.
HakanYılmazzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 2.108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #60 Peodys dedi: Izoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun diyelim. Eğer o PC'ye farklı bileşen alacaksan burada bizlere sorabilirsin. Çekinme. Erinmeyiz ve yardımcı oluruz.
Peodys dedi: Izoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun diyelim. Eğer o PC'ye farklı bileşen alacaksan burada bizlere sorabilirsin. Çekinme. Erinmeyiz ve yardımcı oluruz.