Vallaha haklısınız hocam. Benden bu kadar. Link verdim. Al ve kasa ve PSU bul kullan.
Hocam senin kendi bilgisayarını niye alayım.
Ücretsiz hem de.
Vallaha haklısınız hocam. Benden bu kadar. Link verdim. Al ve kasa ve PSU bul kullan.
Düzgün konuşulduğu sürece her zaman karşı tarafın iyiliğini düşünür ona göre bir şeyler öneririz.Benim fikrim biraz daha para kazan öyle konu aç daha düzgün bir şeyler ayarlayalım sana.
Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez.Düzgün konuşulduğu sürece her zaman karşı tarafın iyiliğini düşünür ona göre bir şeyler öneririz.
Benimde rahat etmiyor ama üstte bunu ısrarla belirten arkadaşa üslubu hiç hoşuma gitmedi.Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez.
İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar.Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez.
Hocam, çocuk zaten çok önemsemeyin üçümüzde biliyoruz ki Izoly alınca üzülecek hevesi kursağında kalacak. Benim vicdanım rahat etmez.
Doğru karar.İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar.
Trip atma bize. İyi akşamlar aklının takıldığı bir şey varsa sorabilirsin, konu açabilirsin, bizi de etiketleyebilirsin.İzoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar.
Izoly almasın bence de. Gitsin o paraya ikinci el benim önerdiğim gibi bir sistem bulsun alsın. Hatta 3K ya PSU ve kasası olan sistemde bulur.
Izoly almayacağım. Attığı linktekini alacağım. Teşekkürler hepinize, hayırlı akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.