Izoly vs Turbox

Bütçe
2000
Çöp olma yarışında hangisi 1. olur yarışması mı?

İkisi de çöp olma konusunda tahtını koruyor. 2000 TL'ye daha faydalı şeyler yapabilirsiniz.

İkisi de birbirinden iğrenç ürünler. Gördükçe midem bulanıyor. Tarihi eser onar yıllık bileşenler koyuyorlar.

Çöp olma yarışında hangisi 1. olur yarışması mı?

İkisi de çöp olma konusunda tahtını koruyor. 2000 TL'ye daha faydalı şeyler yapabilirsiniz.

İkisi de birbirinden iğrenç ürünler. Gördükçe midem bulanıyor. Tarihi eser onar yıllık bileşenler koyuyorlar.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim 2000 TL'ye ışıklı daha iyi ürün söylersen sevinirim.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim 2000 TL'ye ışıklı daha iyi ürün söylersen sevinirim.
RGB aydınlatmalı ürün istemenizin sebebi ne? O kadar düşük bir bütçeyle RGB aydınlatmalı iyi bir ürün bulamazsınız.

PC'yi ışık saçıyor diye mi alıyorsunuz? PC'nin amacı ışık saçması değil, ihtiyaçlarınızı karşılaması.

Bence bu markaalrın çok kötü olduğunu bilerek açtınız ama hadi neyse...
Gerçekten bilmediğini düşünerek söylersem şey gibi düşün iki tane dışkı var birisi açık kahverengi birisi koyu kahverengi :D.

Kardeşim buraya eğlenmek için gelmedim düzgünce soru soruyorum niye böyle davranıyorsun anlamıyorum kötülüğünü anlatacağın halde.
Bilgisayardan beklentisiniz ışıklı olması mı?
evet
İkisini de almamalısın hazır sistem almak istiyorsan Teknobiyotik, donanım arşivi gibi güvenilir hazır sistemlerden al ın. Bunu önerebilirim.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı