IZOLY Witcher alınır mı?

O fiyata R5 5500+RX 6600 sistem ve monitör alabilirsin.
Babaannem daha iyi sistem toplardı o derece kötü sistemler topluyorlar. Kesinlikle önermiyorum yasal dolandırıcılık bu.
Babaannen sistemi topladı Skyrim bile kurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3060 hem RTX hem sürücü hem de render gibi işterde her halukarda alınır ben AMD sevmiyorum çoğu kişi de benim gibi de tercih etmiyor mesela NVIDIA Shadow Player yok broadcast yok. İleride iş yapacağım derse CUDA çekirdekleri falan NVIDIA geleceğe yatırımdır bence.

3060 için RT seviyorum diyemezsiniz hocam. 3060 ile Ray Tracing açabileceğiniz oyun sayısı 1 elimin parmaklarını geçmez. AMD uygulamasında da video kayıt ve broadcats uygulamaları var fakat yazdığım gibi NVENC ve CUDA eksikliğini inkar etmiyorum. Amaç  sadece oyun oynamak ise FHD'de NVIDIA mantıksız diyorum çünkü 3060'ın 6650XT'ye karşı hiçbir avantajı olmuyor.

O fiyata R5 5500+RX 6600 sistem ve monitör alabilirsin.

Babaannen sistemi topladı Skyrim bile kurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öz babaannem ya İzoly'den iyi toplamış.

3060 için RT seviyorum diyemezsiniz hocam. 3060 ile Ray Tracing açabileceğiniz oyun sayısı 1 elimin parmaklarını geçmez. AMD uygulamasında da video kayıt ve broadcats uygulamaları var fakat yazdığım gibi NVENC ve CUDA eksikliğini inkar etmiyorum. Amaç  sadece oyun oynamak ise FHD'de NVIDIA mantıksız diyorum çünkü 3060'ın 6650XT'ye karşı hiçbir avantajı olmuyor.
Haklısınız özür dilerim:(.

Benim attığım sistemlerden birini alırsan 15'i biraz geçip 3060 alırsan çok büyük fark görürsün hocam.
Bu 3060ti vs 6650xt mesela. 3060ti'a yaklaşıp 50w az tüketiyor. Bu bütçe dahilinde eğer marka takıntısı yok ise 3060 para israfı oluyor. Güçsüz bir kart.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-19-02-31-43-102_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-02-19-02-31-43-102_com.google.android.youtube.jpg
    262,8 KB · Görüntüleme: 31

Bu sistem iyi. Kasa bitfenixmiş:).

Izoly'nin hiçbir ürününü almayınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı