Evet.Odin ekranında AP menüsünü aktif ediyorum ancak dosyayı bulamıyorum. Dosya gözükmüyor. RAR'dan çıkarmak mı gerekiyor?
Teşekkür ederim. Yapıyorum şu an.
Şimdi sadece AP olan yeremi yollayacam yoksa tüm kutuları doldurmam mı gerek?Teşekkür ederim. Yapıyorum şu an.
Teşekkür ederim. Yapıyorum şu an.
Şimdi sadece AP olan yeremi yollayacam yoksa tüm kutuları doldurmam mı gerek?
Odin ekranında ap menüsünü aktif ediyorum ancak dosyayı bulamıyorum. Dosya gözükmüyor. RAR'dan çıkarmak mı gerekiyor?
Hepsini.Rehber: Samsung cihazlara stock ROM kurulumu
Selam, Geçen aylarda Samsung cihazlara Custom ROM kurma rehberi hazırlamıştım. Şimdi stock ROM'a geri dönmek isteyenler için stock ROM rehberi hazırlıyorum :D Gerekli malzemeler: Bilgisayar Data kablosu. Telefon Odin'e giriyoruz: Telefonu gördüğünden emin oluyoruz: Eğer indirdiğimiz...www.technopat.net
CSC kısmına ise veriler silinsin istiyorsanız CSC ile silinmesin diyorsanız HOME_CSC ile başlayan dosyayı ekleyeceksiniz.Userdata olan bir bölüm var. Oraya Home ile başlayan dosyayımı eklemeliyim?
Samsung ekranında kaldı. Normal mi?CSC kısmına ise veriler silinsin istiyorsanız CSC ile silinmesin diyorsanız HOME_CSC ile başlayan dosyayı ekleyeceksiniz.
Normal. Bir az bekleyin.Samsung ekranında kaldı. Normal mi?
Durum nedir?Samsung ekranında kaldı. Normal mi?
Hala aynı ekranda.Normal. Bir az bekleyin.
Durum nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.