J6 Plus geç açılıyor

Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, telefonum bu. Telefonu çok kullanmıyorum ama açıp kapatırken çok uzun sürüyor. 3-4 dk. açılmasını bir 2 dk. de kendine gelmesini bekliyorum. 20 GB boş yer var. Hızlanması için yapacağım bir şey var mı? Teşekkürler.

Arkadaşlar selam, telefonum bu. Telefonu çok kullanmıyorum ama açıp kapatırken çok uzun sürüyor. 3-4 dk. Açılmasını bir 2 dk. De kendine gelmesini bekliyorum. 20 GB boş yer var. Hızlanması için yapacağım bir şey var mı? Teşekkürler.

İçindeki işlemci yüzünden.
Bende de j4+ var ikisi de Snapdragon 425 var o yüzden.
Root atılabilir belki emin değilim ama işe yaramaz çünkü işlemci zayıf.

İçindeki işlemci yüzünden.
Bende de j4+ var ikisi de Snapdragon 425 var o yüzden.
Root atılabilir belki emin değilim ama işe yaramaz çünkü işlemci zayıf.
Yapabileceğim bir şey yok mu yani? Telefonla alakam olmadığı için pek bir şey bilmiyorum. Biraz daha yer açsam hızlanır mı?

Yapabileceğim bir şey yok mu yani? Telefonla alakam olmadığı için pek bir şey bilmiyorum. Biraz daha yer açsam hızlanır mı?

Hayır bu Samsung'un batırdığı model.
Yeni telefon al istersen.
Android kaç?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı