J7 2015 5 GHz interneti görmüyor

alibey1

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum J7 2015. Modemimde 2.4GHz ve 5GHz internet açık ama J7 5GHz'yi görmüyor. Başka bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Telefonunuz Wi-Fi 4 (802.11 b/g/n) desteğine sahip. AC desteği yok. Bu nedenle 5 GHz ağları göremezsiniz.

Telefonunuz Wi-Fi 4 (802.11 b/g/n) desteğine sahip. AC desteği yok. Bu nedenle 5 GHz ağları göremezsiniz.

Saçma olacak ama Bluetooth kulaklık kullanıyorum ikisi çakışıyor telefon değiştiremeceğim şimdi başka bir yol yok mu?

Hiç bir şekilde 5 GHz ağları göremezsiniz. Bluetooth ile alakası yok. WiFi modülü b/g/n desteğine sahip. b/g/n/ac olsa idi 5 GHz ağı görebilirdiniz.

Kulaklık neden çöp oldu onu anlayamadım. Bluetooth kulaklığınızı kullanamıyor musunuz?

Araştırdımda genellikle piyasadaki en iyi cihazlar destekliyor pahalılar bütçeyi genişletmeniz lazım.

kulaklıkta 2.4ghz oldugu için çakışıyor internet yavaşlıyor o yüzden 5ghz mecbur kullanmamız lazım bendede desteklemiyor o yüzden

kulaklıkta 2.4ghz oldugu için çakışıyor internet yavaşlıyor o yüzden 5ghz mecbur kullanmamız lazım bendede desteklemiyor o yüzden

Anladım. Aynı anteni kullanan cihazlar mevcut, doğrudur. Telefon değiştirecekseniz, WiFi kısmına dikkat edin. Artık piyasada 2000 - 2500 liralık cihazlarda da ac desteği oluyor. Mate20 Lite kullanıyorum mesela, ac desteği mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…