J7 2016 Nasıl Satılır?

Çağrı Enes

Hectopat
Arkadaşlar benim elimde Galaxy J7 2016 var, tam 1 sene önce 1400 TL'ye almıştım ve şimdi telefonumu satmak istiyorum, sizce kaç TL'ye satabilirim? Yani ederi ne kadar olur ve nereye satsam daha mantıklı olur? Mesela Letgo gibi sitelerden mi, yoksa 2.el elektronik eşya alan dükkanlara mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat hakkında bir şey diyemem ama 2. el satış sözleşmesi yapmanızı ve notere onaylatmanızı öneririm.
İKİNCİ-EL-423x598.jpg

Bence o telefon 800 TL'ye giderse iyi. Xiaomi alıyorsun o fiyata sıfır bir de. Bu arada @Handsome Reis satış sözleşmesi bir nevi bir sorunda yasal olarak kendini emniyete almak sanırsam. Sorma nedenim bunu yapan görmedim. Gerçi ikinci el telefon ne almaya ne de satmaya çalışırım.

Bence o telefon 800 TL'ye giderse iyi. Xiaomi alıyorsun o fiyata sıfır bir de. Bu arada @Handsome Reis satış sözleşmesi bir nevi bir sorunda yasal olarak kendini emniyete almak sanırsam. Sorma nedenim bunu yapan görmedim. Gerçi ikinci el telefon ne almaya ne de satmaya çalışırım.
Şahsen ben yaparım, risk almaya gerek yok.

Yarı fiyatına bile satman zor gözüküyor, çünkü sıfır o fiyatlara Xiaomi modelleri var. Bu markadan bir haber olan kullanıcılar ve telefoncular yarı fiyatına alırlarsa iyi olur senin için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı