J7 2016 Şarj aleti aşırı ısınma sorunu

Metinxxx

Hectopat
Daha fazla  
J7 model Samsung telefonumun şarj aleti çok ısınıyor. Adaptör de sorun olduğunu düşünüyordum fakat başkalarıyla da denediğimde aynı sonucu aldım. Adaptör'e takılan Usb demirinde plastiğin eriyip yapıştığını fark ettim, J7 2016 Türk Telekom'dan aldım sıfır olarak, böyle bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı şarj destekleyen çoğu adaptör zaten fazlasıyla ısınıyor. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama eğer sorun olduğunu düşünüyorsan servise vermelisin. Bizim tavsiye edeceğimiz veya bunu şunu yap diyeceğimiz maalesef bir şey yok.

Hızlı şarj destekleyen çoğu adaptör zaten fazlasıyla ısınıyor. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama eğer sorun olduğunu düşünüyorsan servise vermelisin. Bizim tavsiye edeceğimiz veya bunu şunu yap diyeceğimiz maalesef bir şey yok.
Hızlı şarjı desteklemiyor, hızlı şarj belirten bir şey de yok. Cevabın için teşekkür ederim, biraz kullanacağım öyle ilerleyen vakitler belirleyecek, iyi forumlar.

Telefona uzun bir süre bakıldığında sarj aletinde ve bataryasında ısı oluşuyor,bunu engellemek için telefona fazla bakmamanı tavsiye ediyorum,benimde böyle bir sorunum vardı telefonun kartını yaktım,yaptırıldığında fazla bir maliyet ödemek zorunda kalırsın.

Telefona uzun bir süre bakıldığında sarj aletinde ve bataryasında ısı oluşuyor,bunu engellemek için telefona fazla bakmamanı tavsiye ediyorum,benimde böyle bir sorunum vardı telefonun kartını yaktım,yaptırıldığında fazla bir maliyet ödemek zorunda kalırsın.
Yanlış anladınız galiba, şarj ederken telefonla oynamıyorum normal dururken adaptör ısınıyor batarya da gram ısınma olmuyor.

Adaptörde bir sorun olabilir kardeşim kendi kendine olması pek iyi bişey değil fazla sorun yapmaz
Üç farklı adaptörle denedim sorun aynı, arkadaşımın telefonu da aynı bu gün onunkiyle de denedik sonuç aynı, sonuç olarak yaptığım testlere göre sorun olmadığının kararına vardım, cevaplarınız için teşekkürler, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı