Çözüldü Custom ROM J7 Core crDroid USB veya flash görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Cihazınız için resmi olarak paylaşılan bir ROM gözükmüyor, buradan indirdiğinize emin misiniz?

Flash belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirip deneyin. Bazı çekirdeklerde diğer dosya sistemleri için modül bulunmasa bile fat dosya sistemi modülü bulunuyor.

Sorunu çözdüm, istediğim ROM'u indirdikten sonra telefonda TWRP'ye gelip sistemi wipe yaptım ve sonrasında istediğim ROM'u kurdum. crDroid'i silmedim ROM'unu sıkıntı çıkar diye.
Selam, kullandığınız ROM'un linkini paylaşabilir misiniz acaba?

Cihazınız için resmi olarak paylaşılan bir ROM gözükmüyor, buradan indirdiğinize emin misiniz?

Flash belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirip deneyin. Bazı çekirdeklerde diğer dosya sistemleri için modül bulunmasa bile FAT dosya sistemi modülü bulunuyor.

Son düzenleme:

Flash belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirip deneyin. Bazı çekirdeklerde diğer dosya sistemleri için modül bulunmasa bile fat dosya sistemi modülü bulunuyor.

Sorunu çözdüm, istediğim ROM'u indirdikten sonra telefonda TWRP'ye gelip sistemi wipe yaptım ve sonrasında istediğim ROM'u kurdum. crDroid'i silmedim ROM'unu sıkıntı çıkar diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı