Ben Odin'le root attım. Recovery modu gitti ve telefon açılmıyor ancak download moda giriyor. Yeniden yazılım atarken hata veriyor. Hata "Complete (write) operation failed" ne yapabilirim? J7 Core SMJ701F modeli.
Her şey hatalı. Telefona TWRP Recovery kurup Magisk zip dosyasını kuracaktınız. Odin ile ROOT falan kalmadı artık yeni şey Magisk. Orijinal stok ROM dosyasını telefona Odin ile yükle. Her slota abuk subuk şeyler eklemişsin, telefon çökmüş.
Stok ROM kurmada veya ROOT atmada yardıma ihtiyacın varsa Instagram adresini bırak.
frkn.yksl
instagramdan ulaşabilirmisiniz
attığınız dosyayı da indirdim
bl kısmına bl ile,
ap kısmına ap ile ,
cp kısmına cp ile,
csc kısmına csc ile,
başlayan dosyaları ekledim ve start dedim
ama sonuç aynı
Ben Odin'le root attım. Recovery modu gitti ve telefon açılmıyor ancak download moda giriyor. Yeniden yazılım atarken hata veriyor. Hata "Complete (write) operation failed" ne yapabilirim? J7 Core SMJ701F modeli.