J7 Core SMJ701F Odin "Complete (write) operation failed" hatası

RBTAVCI

Hectopat
Daha fazla  
Ben Odin'le root attım. Recovery modu gitti ve telefon açılmıyor ancak download moda giriyor. Yeniden yazılım atarken hata veriyor. Hata "Complete (write) operation failed" ne yapabilirim? J7 Core SMJ701F modeli.

Dosya Ekleri

• IMG_20210105_170145.jpg
    IMG_20210105_170145.jpg
    247,2 KB · Görüntüleme: 213
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey hatalı. Telefona TWRP Recovery kurup Magisk zip dosyasını kuracaktınız. Odin ile ROOT falan kalmadı artık yeni şey Magisk. Orijinal stok ROM dosyasını telefona Odin ile yükle. Her slota abuk subuk şeyler eklemişsin, telefon çökmüş.

Stok ROM kurmada veya ROOT atmada yardıma ihtiyacın varsa Instagram adresini bırak.

frkn.yksl
instagramdan ulaşabilirmisiniz
attığınız dosyayı da indirdim
bl kısmına bl ile,
ap kısmına ap ile ,
cp kısmına cp ile,
csc kısmına csc ile,
başlayan dosyaları ekledim ve start dedim
ama sonuç aynı

Son düzenleme:
Ben Odin'le root attım. Recovery modu gitti ve telefon açılmıyor ancak download moda giriyor. Yeniden yazılım atarken hata veriyor. Hata "Complete (write) operation failed" ne yapabilirim? J7 Core SMJ701F modeli.

Odin'in son sürümünü indir sorun çözülür Odin'in sürümü düşük ondan.

Odinin sonsürüme güncelle yani son sürğm odini indir sanırım son sürüm odin 14 tü odinin sürümü düşük olduğu için hata alıyorsun
Öncelikle merhaba aldığın hata odin ile alakalı odini son sürüme güncelle sorunsuz yazılım kurarsın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı