J7 Prime 2 G611F telefon açılış ekraında geri kapanıyor

pcci44

Decapat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
415
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selam. Yıllardan beri J7 Prime 2 G611F kullanıyorum. Geçen yıl root atıp çeşitli ROM'lar kurmuştum. O zamanlar hatırladığım kadarıyla yine brick olmuştu. Doğru ROM'u zorla bulup cihaza stock ROM atıp Root'u kaldırmıştım. Geçen günlerde ise telefon birden kapanıp açılmadı. Zaten telefon bazen %60 şarjı varken birden kapanıyordu. Telefon kapanınca son bir kez açıldı yedeklerimi aldım ondan sonra hiç açılmadı. Şarja taktığımda telefonda Samsung yazısı görünüp geri kapanıp aynı işlemler yine tekrarlanıyordu. Sonra yine root atmayı denedim download moda giriyordu çünkü. Rootu Odin'le tamamladım ama recovery mode bir türlü geçemedim. Telefon girmiyordu. Ben de bir ihtimal olur diye SamFw'den stock ROM bulup yine attım. İlk başta brick oldu sonradan attığım mod Odin'de Pass oldu. Fakat yine açılmadı telefon. Acaba batarya ile mi alakalı diyorum. Ayrıca telefon yere düşmelerinden dolayı aldığı darbelerde vardı. Destek olacak hocalarımı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Siz G611F Firmware mi kurdunuz yoksa G611ff mi?


Bunu download Mod'da kurup dener misin?

Hocam G611F i kurmuştum. Galiba sorunu buldum. Cihazın OEM kilidi kapalı gözüküyor ondan recovery moda geçmiyor cihaz. Ama telefonu hiçbir şekilde açamıyorum. Nasıl yol izlemeliyim. @Umut Nas
 
Son düzenleme:
Hocam G611F i kurmuştum. Galiba sorunu buldum. Cihazın OEM kilidi kapalı gözüküyor ondan recovery moda geçmiyor cihaz. Ama telefonu hiçbir şekilde açamıyorum. Nasıl yol izlemeliyim. @Umut Nas

Telefonun arkasında resimde belirttiğim yerde telefonun kodu olacak oraya bak o koda göre siteden firmware'i bulup son sürümü indir.


OEM kapalı olması cihazda eskiden gmail hesabı olduğu için FRP vardır, cihazı kurarken eski gmail hesabını girince düzelir. Download moda alıp link üzerinden odin ile firmware'i kuruyor olman lazım. Recovery ile işin yok.


Kurduktan sonra açılmazsa entegre arızası olabilir. combination dosyasını indirip test edebilirsin bunda açması lazım.
Arkasındaki kod G611FF ise bu

G611F ise
 

Dosya Ekleri

  • 1711922033087.png
    1711922033087.png
    178,7 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Telefonun arkasında resimde belirttiğim yerde telefonun kodu olacak oraya bak o koda göre siteden Firmware'i bulup son sürümü indir.


OEM kapalı olması cihazda eskiden Gmail hesabı olduğu için FRP vardır, cihazı kurarken eski Gmail hesabını girince düzelir. Download moda alıp link üzerinden Odin ile Firmware'i kuruyor olman lazım. Recovery ile işin yok.

Kurduktan sonra açılmazsa entegre arızası olabilir.combination dosyasını indirip test edebilirsin bunda açması lazım.
Arkasındaki kod G611ff ise bu.

G611F ise.

Hocam cihazin arkasi acilmiyor ama sahurda deneyecegim cok teşekkürler.
 
Cihazın arkasını açmayacaksın, arka metalini değiştirmediysen orijinal ise arkasında yazması lazım zaten.

Yok hocam arka kapak değiştiği için yazmıyor zaten model adı download modda bile G611F yazıyor. Araştırdım ama ne yapacağımı bilmiyorum.

@Umut Nas hocam bakabilir misiniz?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı