- Makaleler
- 2
Herkese iyi forumlar. Cihazımın fabrika çıkışı performansını sevmediğim ve uzun bir süre telefon değiştiremeyeceğim için telefona root attım ve Oxygen Kernel kurmak istiyorum. YouTube üzerinden bulduğum videolar Android 7.1 için Oxygen Kernel kurulumunu gösterdikleri için XDA Developers üzerinden 8.1 sürümü için Oxygen Kernel buldum. Ancak birkaç sorum var.
İlk resimde hangi dosyadakini indirmem gerektiğini bilmiyorum. Telefonu rootlamak ve Magisk Manager yüklemek dışında hiçbir işlem yapmadım.
İkinci resimde Oxygen Control APK' si var. Saçma bir soru biliyorum ama telefonumun brick olmasını istemiyorum; APK' yi hiçbir değişik şeye başvurmadan direkt üstüne tıklayarak mı kurmalıyım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, herkese iyi forumlar.
İlk resimde hangi dosyadakini indirmem gerektiğini bilmiyorum. Telefonu rootlamak ve Magisk Manager yüklemek dışında hiçbir işlem yapmadım.
İkinci resimde Oxygen Control APK' si var. Saçma bir soru biliyorum ama telefonumun brick olmasını istemiyorum; APK' yi hiçbir değişik şeye başvurmadan direkt üstüne tıklayarak mı kurmalıyım?
Yardım edebilecek kimse yok mu?Herkese iyi forumlar. Cihazımın fabrika çıkışı performansını sevmediğim ve uzun bir süre telefon değiştiremeyeceğim için telefona root attım ve Oxygen Kernel kurmak istiyorum. YouTube üzerinden bulduğum videolar Android 7.1 için Oxygen Kernel kurulumunu gösterdikleri için XDA Developers üzerinden 8.1 sürümü için Oxygen Kernel buldum. Ancak birkaç sorum var.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: