J7 Prime FPS düşmesi

Engin OZENSEL

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 6GB 16GB RAM RYZEN 7 5800H
Yaklaşık bir haftadır Samsung Galaxy J7 Prime kullanıyorum. Telefon güzel hoş falan ama Asphalt 8 gibi oyunlarda High oynayamıyorum. Mediuma alınca 30 FPS gibi bi değerde oynayabiliyorum. Telefonda hiçbir ısınma yok hatta elim üşüyor tasaruf modu da kapalı bundan önce S4 kullanıyordum. Onda high ayarlarda rahatça oynuyordum. Ne yapmamı önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık bir haftadır Samsung Galaxy J7 Prime kullanıyorum. Telefon güzel hoş falan ama Asphalt 8 gibi oyunlarda High oynayamıyorum. Mediuma alınca 30 FPS gibi bi değerde oynayabiliyorum. Telefonda hiçbir ısınma yok hatta elim üşüyor tasaruf modu da kapalı bundan önce S4 kullanıyordum. Onda high ayarlarda rahatça oynuyordum. Ne yapmamı önerirsiniz ?
Hocam bir yerde görmüştüm de önce Samsung'un kendi marketinden Game Booster'dı sanırım böyle bir uygulama indiriceksiniz ardından girip düşük çözünürlük 60fps seçeneğini seçip tekrar oynamayı deneyeceksiniz.

Dostum selamlar. Senin bu kasma dediğin sorun aslında sana özel bir durum değil, her J7 Prime telefonda mevcut. Bunun en önemli nedeni ekranının 1080P olması. Telefonda haliyle kaldırmıyor ki zaten çoğu yerde J7 Prime'ı oyun amaçlı almayın diyorlar. J7, J7 (2016) telefonlarının ekranları 720P olduğu için Asphalt 8 gibi oyunları high ayarlarda çok daha rahat oynatabiliyorlar. Burda da karşılaştırma videoları var istersen bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı