Cihazım J7 Prime G610F refined Note 8 ROM'u (Android 7.1.1) kurdum.
Biraz eski bir yazılım.
Magisk 13.3 ile rootlu olarak yüklüyor yazılımı.
Magisk uninstaller da kursam Magisk'e girip kaldırda desem bazı uygulamalarda rootlu diye hata alıyorum.
Rootsuz nasıl gösterebilirim?
Not: Magisk'i kaldırdım.
Yazılımı video çekmiştim.
Hangi yazılım diye merak edenler veya kurmak isteyenle için linki:
Uygulamalar ROOT erişiminden önce Magisk flaşlı mı ona bakıyor artık. Knox sayacı, Bootloader kilidini kaldırıp yazılım yüklediğinizde cihazın güvenliğini riske attığınızdan dolayı Knox sayacına 1 işler. Samsung'un bütün cihazlarda kullandığı bir sistem artık. Sayacı sıfırlamanın yolları vardı diye hatırlıyorum.
Samsung'un kendi Knox'unu indirdim ve bu cihazdaki Samsung Account'ta Knox izni yok olan bir hesapta girin diye uyarı aldım senin attığından baktığımda ise: 0x1 diyor.
Knox sayacı atmış o zaman, belki sen 10 ROM'u yüklediğinde sayaç atmadığından kullanabiliyordun. Knox sayacı sıfırlama yöntemi vardı sanırım ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Knox sayacı atmış o zaman, belki sen 10 ROM'u yüklediğinde sayaç atmadığından kullanabiliyordun. Knox sayacı sıfırlama yöntemi vardı sanırım ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Verdiğiniz yazıda biri bir sayfa atmış o sayfada bir uygulamadan bahsetmiş onu denesem olur mu?
Uygulama adı: triangle away
Not: Sitede "S6 ve sonrasında kullanılamaz olmuş bu uygulama" diyor.