J7 Prime Google Play hizmetleri duruyor

CemalPelit

Hectopat
Daha fazla  
J7 Prime
5 saniyede bir bu hata geliyor. Hiçbir Google uygulamasını kullanamıyorum. 1 Gündür çözümünü arıyorum hiçbiri işe yaramadı.
- Google Play Hizmetleri'nin güncellemelerini kaldıramıyorum hata veriyor.
- Durmaya zorla ve devre dışı bırak seçenekleri etkin değil.
- Verileri silemiyorum çünkü Google Play Hizmetleri'nin verileri uygulamanın içinden siliniyor ve uygulamayı açamadığım için olmuyor.
- Özel Erişim > Cihaz Yöneticisi Uygulamaları kısmındaki uygulamaları kapatınca etkinleşir dediler o da çalışmadı.

Yardımcı olursanız sevinirim.

J7 Prime
5 saniyede bir bu hata geliyor. Hiçbir Google uygulamasını kullanamıyorum. 1 Gündür çözümünü arıyorum hiçbiri işe yaramadı.
- Google Play Hizmetleri'nin güncellemelerini kaldıramıyorum hata veriyor.
- Durmaya zorla ve devre dışı bırak seçenekleri etkin değil.
- Verileri silemiyorum çünkü Google Play Hizmetleri'nin verileri uygulamanın içinden siliniyor ve uygulamayı açamadığım için olmuyor.
- Özel Erişim > Cihaz Yöneticisi Uygulamaları kısmındaki uygulamaları kapatınca etkinleşir dediler o da çalışmadı.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Google'dan Aptoide yükleyin. Sonrasında Aptoide üzerinden Play Hizmetleri güncelleyin, düzelecektir.

Sistem uygulamalarını göster deyip oradan bulmanız lazım. 3 nokta üzerine basında çıkar. Oradan Google Play Store'ın kendi güncellemesini de kaldırıp tekrardan yükleyiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı