Custom ROM J7 Prime Havoc OS sonrası güç butonunda yavaşlama

coconeitor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3400G
Ekran Kartı: Palit RTX 2060 Dual
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB Dual Kit Ram (32 GB)
Diskler: Samsung 980 PRO 1TB m2 SSD
Seagate Barracuda 500 GB SSD
Seagate 512 GB HDD
Anakart: MSI Pro Series B450M-A PRO MAX
Telefon: Samsung Galaxy A7 2018
Laptop: Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K0TX (RAM Takviyeli)
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy J7 Prime (G610F) cihazıma Havoc OS 2.9 versiyonunu kurdum. Telefondaki tüm fonksiyonlar çalışıyor fakat telefon kapalıyken (uykuda) güç tuşuna bastığımda yaklaşık 1-3 saniye arasında bir bekleme süresi meydana geliyor. Telefon aslında açılıyor fakat ekran geç uyanıyor. Şöyle ki güç butonuna bastığımda parmak izi sensörü aktifleşiyor ve cihaz titriyor ama yine de ekran hala kapalı durumda oluyor. Home butonunda da aynı sorun oluyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?

(Bu ROM'dan önce farklı 4 tane ROM denemiştim hiçbirinde böyle bir problem olmamıştı)

O seri cihazlarda Build ROM sıkıntılı hep. GSI ROM'ları tercih edebilirsin.
Açıkçası telefonun diğer sistemsel durumlarıyla bir hatayla karşılaşmadım. Hatta performans rom olmasından ötürü telefon hem hızlandı hem de garip bir şekilde pil tüketimi azaldı. Bu da zaten küçücük bir problem. Yaşayıp düzelten var mı diye sormuştum

Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy J7 Prime (G610F) cihazıma Havoc OS 2.9 versiyonunu kurdum. Telefondaki tüm fonksiyonlar çalışıyor fakat telefon kapalıyken (uykuda) güç tuşuna bastığımda yaklaşık 1-3 saniye arasında bir bekleme süresi meydana geliyor. Telefon aslında açılıyor fakat ekran geç uyanıyor. Şöyle ki güç butonuna bastığımda parmak izi sensörü aktifleşiyor ve cihaz titriyor ama yine de ekran hala kapalı durumda oluyor. Home butonunda da aynı sorun oluyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?

(Bu ROM'dan önce farklı 4 tane ROM denemiştim hiçbirinde böyle bir problem olmamıştı)
bu normaldir düzeltmek mümkündür ama rom'u incelemelisiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı