J7 Prime kapandı

Heronry

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7-3612QM
12 GB DDR3 RAM
Nvidia GT720M
222GB SSD
465GB HDD
Dün gece kullanırken şarj 15e düştü ve cebime koydum. Cebime koyduktan neredeyse hemen sonra telefon kapandı. Bataryası çok iyi olmadığı için böyle olmasına şaşırmadım. Kısa bir süre sonra telefonu cep hizasından kapalıyken düşürdüm. Sonra şarja takıp açmayı denedim ama açılmadı. Işık yanmıyor ya da titremiyordu. Sabah oldu hala açamadım ama arada sırada mavi ışık yanıyor 2 kez titriyor ama yine açılmıyor. Anakart yanmış olsaydı tahminimce ışık veya titreşim olmazdı. Normalde şarjdayken ya yeşil ya da kırmızı yanardı ma şarjda olmasına rağmen yanarsa sadece mavi yanıyor. Sorun nerede olabilir ona göre tamirciye götürüp götürmeyeceğim. Çünkü eğer pahalı tutacak bir şey olursa yenisini almak daha mantıklı geliyor.

Anakart düştü diye niye yansın hocam? Büyük ihtimalle kart zarar görmüştür veya başka bir şey. Servise götürmeniz en iyisi olacaktır.

Anakart düştü diye niye yansın hocam? Büyük ihtimalle kart zarar görmüştür veya başka bir şey. Servise götürmeniz en iyisi olacaktır.

Düşüp düşmesiyle alakası var mı bilmiyorum. Sadece söyledim belki alakası vardır diye.

Fiyat çok tutar mı?
Hocam genellikle anakart tamiri fiyatı çok fazla olur. Ancak 7 yıllık bir telefon için o kadar fazla fiyat isteyeceklerini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı