Arkadaşlar merhaba. Her şeyin silinmesini istiyorum. Yeterince alan kalmadı ve telefon biraz yavaşladı. En güvenli bir biçimde nasıl format atarım? Herhangi bir hata almak istemiyorum.
Samsung ve Google hesabınızdan çıkış yapın. Ondan sonra ayarlarden yedekle ve sıfırladan fabrika ayarlarına dönder diyebilirsiniz. Şarjınızın %60 üzeri olmasına dikkat edin.
Samsung ve Google hesabınızdan çıkış yapın. Ondan sonra ayarlarden yedekle ve sıfırladan fabrika ayarlarına dönder diyebilirsiniz. Şarjınızın %60 üzeri olmasına dikkat edin.
Bu en temizi değil. Direk işletim sistemini kökten sıfırlama da var. Böylece daha temiz oluyor. Ayrıca kaçak telefon ve bazı rootlu/TWRP yüklü cihazlarda bunu yapınca sistem uçuyor. Ama bu arkadaşınki büyük ihtimalle orijinaldir. İnternetten ya da senin dediğin yöntem ile de sıfırlanabilir. Ama Samsung sağ olsun hafızaları aşırı kötü veriyor
Bu en temizi değil. Direk işletim sistemini kökten sıfırlama da var. Böylece daha temiz oluyor. Ayrıca kaçak telefon ve bazı rootlu/TWRP yüklü cihazlarda bunu yapınca sistem uçuyor. Ama bu arkadaşınki büyük ihtimalle orijinaldir. İnternetten ya da senin dediğin yöntem ile de sıfırlanabilir. Ama Samsung sağ olsun hafızaları aşırı kötü veriyor.
Sistem zaten read only bağlanıyor cihaza tek yapılması gereken data ve cache partitiona format atılması, bunu zaten hard reset işlevi yapıyor.
Atraksiyona gerek yok.