Çözüldü J7 Prime nasıl format atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

401916

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Her şeyin silinmesini istiyorum. Yeterince alan kalmadı ve telefon biraz yavaşladı. En güvenli bir biçimde nasıl format atarım? Herhangi bir hata almak istemiyorum.

Çözüm
Samsung ve Google hesabınızdan çıkış yapın. Ondan sonra ayarlarden yedekle ve sıfırladan fabrika ayarlarına dönder diyebilirsiniz. Şarjınızın %60 üzeri olmasına dikkat edin.
Ayarlarda sıfırla bölümü bu konuda gayet yeterli.

Ayarlarda sıfırla bölümü bu konuda gayet yeterli.
Bu en temizi değil. Direk işletim sistemini kökten sıfırlama da var. Böylece daha temiz oluyor. Ayrıca kaçak telefon ve bazı rootlu/TWRP yüklü cihazlarda bunu yapınca sistem uçuyor. Ama bu arkadaşınki büyük ihtimalle orijinaldir. İnternetten ya da senin dediğin yöntem ile de sıfırlanabilir. Ama Samsung sağ olsun hafızaları aşırı kötü veriyor

Bu en temizi değil. Direk işletim sistemini kökten sıfırlama da var. Böylece daha temiz oluyor. Ayrıca kaçak telefon ve bazı rootlu/TWRP yüklü cihazlarda bunu yapınca sistem uçuyor. Ama bu arkadaşınki büyük ihtimalle orijinaldir. İnternetten ya da senin dediğin yöntem ile de sıfırlanabilir. Ama Samsung sağ olsun hafızaları aşırı kötü veriyor.

Sistem zaten read only bağlanıyor cihaza tek yapılması gereken data ve cache partitiona format atılması, bunu zaten hard reset işlevi yapıyor.
Atraksiyona gerek yok.

İşaretli olanı seçeceğim değil mi?
Screenshot_20220512-141827_Settings~2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı