J7 Prime ROOT sonrası 32 Bit oldu

Büyük ihtimalle kurduğunuz ROM'dan kaynaklı.
[ROM][G610X] H-ROM A7 PORT V4.0 [10.0][OneUI 2.0][64 bits][Treble] bu linkteki ROM'u deneyebilirsiniz, 64 bit destekli olduğu belirtilmiş. Ancak sıkıntı çıkar mı bilmiyorum kendi sorumluluğunuzla kullanın. Sorumluluk kabul etmiyorum. Edit: Treble tabanlı olduğu için kurulumu birazcık farklı, eğer sıkıntı yaşarsanız yardım etmeye çalışırım.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle kurduğunuz ROM'dan kaynaklı.
[ROM][G610X] H-ROM A7 PORT V4.0 [10.0][OneUI 2.0][64 bits][Treble] bu linkteki ROM'u deneyebilirsiniz, 64 Bit destekli olduğu belirtilmiş. Ancak sıkıntı çıkar mı bilmiyorum kendi sorumluluğunuzla kullanın. Sorumluluk kabul etmiyorum. Edit: Treble tabanlı olduğu için kurulumu birazcık farklı, eğer sıkıntı yaşarsanız yardım etmeye çalışırım.

Kurmama yardımcı olabilecek bir kaynak var mı? Ve eğer telefon da sıkıntı çıkarsa tekrar Custom ROM atabilir miyim?
Ayrıca işlemcim bu fotoğraftaki
Screenshot_20200730-135344_CPU-Z.jpg

@jtcNNN [Treble][ARM64][AOSP][G610X]Project_Spaget X buradaki adımları takip ederek telefonunuza Treble kurmanız gerekiyor. Daha sonra ise [ROM][G610X] H-ROM A7 PORT V4.0 [10.0][OneUI 2.0][64 bits][Treble] buradaki Installation kısmındaki adımları uygulamanız gerekiyor. Elimdeki telefon bu işleme uygun olmadığı için daha önce Treble kullanan bir ROM kurmadım bilginiz olsun. Konuyu görünce araştırıp bu ROM ile karşılaştım. Bunu söylememin sebebi sorun yaşarsanız yardım etmeye çalışırım ancak çözemeyebilirim bunu göz önünde bulundurarak kurmaya çalışın. Hard brick olmadığı ve TWRP'ye erişiminiz olduğu sürece bir sıkıntı çıktığında Treble'ı silip normal bir custom ROM kurabilirsiniz. Kolay gelsin.

Konuyu noktalıyorum dediğin gibi X'da sistesinde buldum ROM ve bir de repairt buldum. İkisini yükledim telefon A7 gibi oldu 64 Bit oldu. Teşekkürler cevaplarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı