WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 J7 Prime cihazına TWRP kurdum ancak şu an J7 Prime yazan ekranda bootloop yapıyor. Kapatamıyorum da. Nasıl kapatabilirim ve nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024
J7 Prime cihazına TWRP kurdum ancak şu an J7 Prime yazan ekranda bootloop yapıyor. Kapatamıyorum da. Nasıl kapatabilirim ve nasıl çözeceğim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.185 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 19 Temmuz 2024 #2 WmWAr39 dedi: J7 Prime cihazına TWRP kurdum ancak şu an J7 Prime yazan ekranda bootloop yapıyor. Kapatamıyorum da. Nasıl kapatabilirim ve nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy J7 Prime (on7xelte) build releases | OrangeFox Recovery Downloads Orangefox recovery for Samsung Galaxy J7 Prime (on7xelte) orangefox.download OrangeFox kullanın. Artı 0 Eksi
WmWAr39 dedi: J7 Prime cihazına TWRP kurdum ancak şu an J7 Prime yazan ekranda bootloop yapıyor. Kapatamıyorum da. Nasıl kapatabilirim ve nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy J7 Prime (on7xelte) build releases | OrangeFox Recovery Downloads Orangefox recovery for Samsung Galaxy J7 Prime (on7xelte) orangefox.download OrangeFox kullanın.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 TWRP ye girmeyi dene eğer olursa orijinal boot dosyasını flaşla. Artı 0 Eksi