dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Neva OS Android 10 OneUI 2.0 kuracağım. Cihazım: G610F. Neva OS kurmak için Orange Fox gerekiyormuş ama r11.0 sürümü lazım yoksa kurulmazmış. Bende bu sürüm var ama ZIP olarak, Odin'den kuramam. Odin'den TWRP atıp TWRP'den ZIP olarak flashlasam nasıl olur?
Neva OS Android 10 OneUI 2.0 kuracağım. Cihazım: G610F. Neva OS kurmak için Orange Fox gerekiyormuş ama r11.0 sürümü lazım yoksa kurulmazmış. Bende bu sürüm var ama ZIP olarak, Odin'den kuramam. Odin'den TWRP atıp TWRP'den ZIP olarak flashlasam nasıl olur?
Çözüm 3 3 364809 1 Ocak 2022 Dosya içindeki imajı çıkarıp TWRP üzerinden recovery bölümüne direk kurabilirsin.
KS KS dArKaLoNe00568964 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 802 Yer türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #11 iloveichigo dedi: Direkt. ZIP dosyasını flashla. Başka bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... İmage kur dedim içindeki .img yi kurdum ve kuruldu. Neva OS u da kurdum ama reboot/system deyince download moda attı. Bir şeyi eksik yapmışım galiba. Bende stock attım. Şu an stocktayım. Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Direkt. ZIP dosyasını flashla. Başka bir şey yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... İmage kur dedim içindeki .img yi kurdum ve kuruldu. Neva OS u da kurdum ama reboot/system deyince download moda attı. Bir şeyi eksik yapmışım galiba. Bende stock attım. Şu an stocktayım.