J7 Prime vs Note 4

KarakayaAdem

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben yeni bir telefon alacağım aklımda J7 prime vardı ama bir anda kafama Note 4 esti. Note 4 almaya korkuyorum çünkü telefon 2014'de çıktı, özellik olarak çok iyi bir telefon ama eksikliği beni korkutuyor. 1 sene sonra kasar, donar diye korkuyorum. 6.0.1 çok da eski değil aslında ama cihaz eski şimdi sorum şu Note 4 mü almalıyım J7 prime mı? Note 4 alırsam kaç sene götürür beni? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Note 4 kesinlikle donanım olarak çok daha üstün. Ben J7 Prime'a para vermem. 2.5 senedir Note 4 kullanıp memnun olan insanlar var. Eski de olsa kamerası, ekranı donanımı çok daha iyi bu ikisi arasından Note 4 almalısınz.
Hele kamera tarafında J7 Prime ile Note 4 kıyaslanamaz Note 4 ezer geçer. OIS, 4K, FHD@60 , çok daha iyi gece performansına sahip Note 4.

Eğer ithalatçı garantili olması sizin için problem değilse bütçeyi biraz artırıp C9 Pro bakabilirsiniz. Donanım olarak S7'yi geçiyor.
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin 6GB RAM olunca donanımda geçmiş mi oluyor? Biri 4GB ama LPDDR4 öbürü 6GB ama LPDDR3, S7 işlemci tarafında bariz daha üstün.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı