J7 Pro Nasıldır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524409729
Xiaomi Redmi Note 4 aldım lakin telefonda konuşma yaparken sesim karşıya gitmiyor, başka bir cihaza geçicem.

Telefonda önemsediğim ilk özellik batarya performansı ve oyun performansı. Redmi Note 4 bu noktada iyi bir telefon, J7 Pro, Note 4 kadar performans verir mi? J7 Pro yerine başka hangi telefonlara yönelebilirim?

Bütçem 1000 TL ikinci el piyasasına yöneliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya performansı olarak J7 PRO çok iyi, oyun performansı olarak ise vasat. Redmi Note 4 modelinde Adreno 505 GPU kullanılıyor, J7 PRO modelinde ise T830 MP1 var bu iki GPU performans olarak birbirine yakın. Adreno 505 biraz daha iyi performans sergiliyor. Oyun performansı istiyorsan Mİ5-5S modellerini alman daha iyi olur.

Batarya performansı olarak J7 PRO çok iyi, oyun performansı olarak ise vasat. Redmi Note 4 modelinde Adreno 505 GPU kullanılıyor, J7 PRO modelinde ise T830 MP1 var bu iki GPU performans olarak birbirine yakın. Adreno 505 biraz daha iyi performans sergiliyor. Oyun performansı istiyorsan Mİ5-5S modellerini alman daha iyi olur.
Vasat dediğiniz Note 4 de büyük oyunları akıcı kasmadan oynadım. Üst seviye bir performans beklemiyorum zaten, bataryası önemli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı