MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 24 Şubat 2021 #1 Selamlar, telefonum (J7) sürekli "Google Play Store durduruldu." hatası veriyor ama sorun şurada: Google Play Store'a girince vermiyor, normal bir şekilde telefona bakarken veriyor. Çözümü nedir?
Selamlar, telefonum (J7) sürekli "Google Play Store durduruldu." hatası veriyor ama sorun şurada: Google Play Store'a girince vermiyor, normal bir şekilde telefona bakarken veriyor. Çözümü nedir?
Çözüm qGhosT 24 Şubat 2021 MScofield dedi: Temizledim ancak yine çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Play hizmetleri ve Play Store'un güncellemelerini kaldırır mısın?
MScofield dedi: Temizledim ancak yine çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Play hizmetleri ve Play Store'un güncellemelerini kaldırır mısın?
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 24 Şubat 2021 #2 Hocam uygulamanın önbelleğini temizleyin. Artı 0 Eksi
KS KS MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 24 Şubat 2021 #3 qGhosT dedi: Hocam uygulamanın önbelleğini temizleyin. Genişletmek için tıkla... Temizledim ancak yine çıkıyor. Artı 0 Eksi
qGhosT dedi: Hocam uygulamanın önbelleğini temizleyin. Genişletmek için tıkla... Temizledim ancak yine çıkıyor.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 24 Şubat 2021 #4 Google Play Store'ı sıfırlayın. Bu videoda nasıl uygulama sıfırlandığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Google Play Store'ı sıfırlayın. Bu videoda nasıl uygulama sıfırlandığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cileklikek Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 229 24 Şubat 2021 #5 Çok sinir edici bir durum.Eğer hiçbir şekilde düzelmesse her şeyi yedekleyip hart reset atın,en mantıklısı.Olay kökden çözülür. Arıcan dedi: Google Play Store'ı sıfırlayın. Bu videoda nasıl uygulama sıfırlandığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şuan ekranda çıkan o hatadan dolayı telefon kasabilir,kapata kapata.Bu işlemi yaparken ter döktürebilir. Artı 1 Eksi
Çok sinir edici bir durum.Eğer hiçbir şekilde düzelmesse her şeyi yedekleyip hart reset atın,en mantıklısı.Olay kökden çözülür. Arıcan dedi: Google Play Store'ı sıfırlayın. Bu videoda nasıl uygulama sıfırlandığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şuan ekranda çıkan o hatadan dolayı telefon kasabilir,kapata kapata.Bu işlemi yaparken ter döktürebilir.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 24 Şubat 2021 #6 MScofield dedi: Temizledim ancak yine çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Play hizmetleri ve Play Store'un güncellemelerini kaldırır mısın? Artı 0 Eksi Çözüm
MScofield dedi: Temizledim ancak yine çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Play hizmetleri ve Play Store'un güncellemelerini kaldırır mısın?
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 24 Şubat 2021 #7 Costum rom yüklediniz değil mi. Yapmayacktın bu hatayı. Artı -1 Eksi
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 24 Şubat 2021 #8 cileklikek dedi: Çok sinir edici bir durum. Eğer hiçbir şekilde düzelmesse her şeyi yedekleyip hart reset atın, en mantıklısı. Olay kökden çözülür. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten çok sinir edici özellikle oyuncular için sinir edici. Custom ROM yüklediyse direk format atması lazım. Artı 0 Eksi
cileklikek dedi: Çok sinir edici bir durum. Eğer hiçbir şekilde düzelmesse her şeyi yedekleyip hart reset atın, en mantıklısı. Olay kökden çözülür. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten çok sinir edici özellikle oyuncular için sinir edici. Custom ROM yüklediyse direk format atması lazım.
cileklikek Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 229 24 Şubat 2021 #9 Hocam siz en iyisi dediğim gibi olayı kökten çözmek için direk yedekleme yapın.Fotoğraflarınızı,rehberinizi,konuşmalarınızı vs.Ardından da bi hart reset atın.(Samsung Galaxy J7 Core Hard Reset Atma - Akıllı Telefon) Artı 0 Eksi
Hocam siz en iyisi dediğim gibi olayı kökten çözmek için direk yedekleme yapın.Fotoğraflarınızı,rehberinizi,konuşmalarınızı vs.Ardından da bi hart reset atın.(Samsung Galaxy J7 Core Hard Reset Atma - Akıllı Telefon)
KS KS MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 24 Şubat 2021 #10 Arıcan dedi: Google Play Store'ı sıfırlayın. Bu videoda nasıl uygulama sıfırlandığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şifremi hatırlamıyorum, o yüzden bunu sona bırakacağım. cileklikek dedi: Çok sinir edici bir durum.Eğer hiçbir şekilde düzelmesse her şeyi yedekleyip hart reset atın,en mantıklısı.Olay kökden çözülür. Genişletmek için tıkla... Bunu da sonlara bırakıyorum. qGhosT dedi: Play hizmetleri ve Play Store'un güncellemelerini kaldırır mısın?Eki Görüntüle 894838 Genişletmek için tıkla... Şu an fark ettim ki Play Store'a giremiyorum bile. Tıkladığım gibi "Google Play Store durduruldu." diyor. OnlyGroovy dedi: Costum rom yüklediniz değil mi. Yapmayacktın bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Hayır, yüklemedim. Zaten telefonu pek kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Google Play Store'ı sıfırlayın. Bu videoda nasıl uygulama sıfırlandığı anlatılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şifremi hatırlamıyorum, o yüzden bunu sona bırakacağım. cileklikek dedi: Çok sinir edici bir durum.Eğer hiçbir şekilde düzelmesse her şeyi yedekleyip hart reset atın,en mantıklısı.Olay kökden çözülür. Genişletmek için tıkla... Bunu da sonlara bırakıyorum. qGhosT dedi: Play hizmetleri ve Play Store'un güncellemelerini kaldırır mısın?Eki Görüntüle 894838 Genişletmek için tıkla... Şu an fark ettim ki Play Store'a giremiyorum bile. Tıkladığım gibi "Google Play Store durduruldu." diyor. OnlyGroovy dedi: Costum rom yüklediniz değil mi. Yapmayacktın bu hatayı. Genişletmek için tıkla... Hayır, yüklemedim. Zaten telefonu pek kullanmıyorum.