Jabra Elite 4 active vs Elite 5

Berkay_00

Hectopat
2000 2500 civarı bütçem var. 0 Elite 4 active modelini mi alayım yoksa 2. el temiz Elite 5 modelini mi? Baktığım Elite 5 modelinde active olanlarını bulamadım. Yok galiba. Hangisini önerirsiniz?

Bu kulaklığı seçme nedenim:

Tasarımından dolayı Jabra kulaklıklarını seçme kararı aldım. Diğer AirPods gibi uzun olan kulaklıkları sevmiyorum. Samsung Buds 2 de büyük olduğu için kulağıma tam olmadı ve iade ettim. Bunlar dışında bu fiyat bandında başka neler önerirsiniz? Oyun oynamadığım için oyun modu vs kesinlikle olsun diye bir şey istemiyorum. Ses kalitesinin güzel olması yeterli.

Jabra Elite 5'in tüm modelleri ANC(aktif gürültü önleyici) diye biliyorum. İkinci el temiz Jabra Elite 5 bulduysanız Jabra Elite 5 almanızı tavsiye ederim. Bir ara 3-4 ve 5. modelleri arasındaki farkları 4-5 gün boyunca araştırdığım için biliyorum.

Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.

Jabra Elite 5'in tüm modelleri ANC(aktif gürültü önleyici) diye biliyorum. İkinci el temiz Jabra Elite 5 bulduysanız Jabra Elite 5 almanızı tavsiye ederim. Bir ara 3-4 ve 5. modelleri arasındaki farkları 4-5 gün boyunca araştırdığım için biliyorum.

Teşekkür ederim. Garantiden değişim yapılmış ve AirPods almak için açılmadan satılan bir cihazı 1750ye koymuş ilana. Bir de kutusu açılıp çok az kullanılan ürüne 2250 yazmışlar. Garantiden değişen ürünün garantisi daha varsa onu almayı düşünüyorum. Ama diğerinin garantisi daha fazlaysa ve bir sorunu yoksa onu alacağım.

Cumartesi günü gece sipariş verdim. Pazartesi işleme alınıp kargolandı ve salı günü adresime ulaştı. Toplam 5 saate yakın kullandım ve gayet memnun kaldım. Teşekkür ederim. Şimdi kılıf bakıyorum. Tek sevmediğim yönü biraz fazla parmak izi bırakıyor ve çizilip kırılacakmış gibi. Kılıf alıp takacağım.

Cumartesi günü gece sipariş verdim. Pazartesi işleme alınıp kargolandı ve salı günü adresime ulaştı. Toplam 5 saate yakın kullandım ve gayet memnun kaldım. Teşekkür ederim. Şimdi kılıf bakıyorum. Tek sevmediğim yönü biraz fazla parmak izi bırakıyor ve çizilip kırılacakmış gibi. Kılıf alıp takacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı