Jabra Elite 65T alınır mı?

Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
1.292
Makaleler
3
Çözümler
10
Merhaba sayın kullanıcılar. Sizlere bir sorum olacak. Hepsiburada'dan 610 TL'ye jabra Elite 65T alınır mı? Bazı kullanıcılar arkadan ses geliyor diyor. Bazıları ise yok diyor. YouTube'dan bir video izlediğimde öyle bir sorun yok diyordu. Ses kalitesi AirPods'dan iyi diyorlar. Ben müzik dinlemek ve Zoom'da kullanacağım. Sizce alınır mı? Bu konuda @NoobEller yardımcı olursa sevinirim.
 
4 mikrofonu var çağrılarda hiç sorun yaşamadım. Dolar 6.77 civarındayken 750 TL'ye almıştım 610'a bulduysanız iyi bence. Sesi çok açarsanız arkadan statik bir ses geliyor başka hiçbir ses yokken. Ben memnunum şahsen alınabileceğini düşünüyorum bütçeniz varsa.
 
Konu aç demiştim açmışsın. :D Fikirlerimi belirteyim biraz araştır bim'de bulursan bim'den al 500 TL ben alalı 5-6 ay oluyor bim'den 500'e almıştım. Telefonda kullanacaksan hiçbir sıkıntısı yok arkadaşın belirttiği gibi sadece bir ses mevcut. Bir süre sonra alışıyorsun başını ağrıtan türden değil. Gün içerisin'de biraz araştıracağım aynı fiyata ne alınabilir diye. Bilgisayar'da kullanılamıyor aklın'da bulunsun bilgisayara bağladığın zaman sadece ses alabilirsin. Bilgisayar'da mikrofonu çalışmıyor. Mikrofonu seçtiğin zaman ise ses full kesiliyor. Yani sadece telefon desteği var. Bilgisayarda sadece kulaklık ayrı bir mikrofona ihtiyaç duyarsın. Kulak içi olması şart mı? Ona göre bazı önerilerim var.
 
Konu aç demiştim açmışsın. :D fikirlerimi belirteyim biraz araştır Bim'de bulursan Bim'den al 500 TL ben alalı 5-6 ay oluyor Bim'den 500'e almıştım. Telefonda kullanacaksan hiçbir sıkıntısı yok arkadaşın belirttiği gibi sadece bir ses mevcut. Bir süre sonra alışıyorsun başını ağrıtan türden değil. Gün içerisin'de biraz araştıracağım aynı fiyata ne alınabilir diye. Bilgisayar'da kullanılamıyor aklın'da bulunsun bilgisayara bağladığın zaman sadece ses alabilirsin. Bilgisayar'da mikrofonu çalışmıyor. Mikrofonu seçtiğin zaman ise ses Full kesiliyor. Yani sadece telefon desteği var. Bilgisayarda sadece kulaklık ayrı bir mikrofona ihtiyaç duyarsın. Kulak içi olması şart mı? Ona göre bazı önerilerim var.

Evet. Kulak içi olması şart. Mikrofon olayı bütün Bluetooth kulaklıklarda varmış galiba.
 
Evet. Kulak içi olması şart. Mikrofon olayı bütün Bluetooth kulaklıklarda varmış galiba.
Dostum kulak içi kulaklık için Jabra tercih etmen doğru olacaktır galiba. İstersen Xaiomi ürünlerine bakabilirsin ama gereksiz olur. Airpods'a bakabilirsin eğer iPhone falan kullanıyorsan. Biraz da bütçene bağlı. Kulak içi tercih etmenin nedeni nedir? Sana çok güzel bir kulak üstü önerecektim hem hafif hem konforlu. Ama senin tercihin.
Cevap bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Dostum kulak içi kulaklık için jabra tercih etmen doğru olacaktır galiba. İstersen xaiomi ürünlerine bakabilirsin ama gereksiz olur. AirPods'a bakabilirsin eğer iPhone falan kullanıyorsan. Biraz da bütçene bağlı. Kulak içi tercih etmenin nedeni nedir? Sana çok güzel bir kulak üstü önerecektim hem hafif hem konforlu. Ama senin tercihin.
Cevap bekliyorum.

Kusura bakmayın biraz geç yazıyorum. Telefonum iPhone SE2 fakat ben AirPods'un fiyatını haketmediğini düşünüyorum. Bu fiyata jabra hem daha kaliteli hem de daha ucuz diyorlar. Siz de galiba SE kullanıyorsunuz. Sizin de görüşlerinizi almak isterim. Xiaomi bakmam çünkü bu fiyata güzel bir kulaklığını bulamadım. Kulak içi tercih etmem dışarıyla bağlantıyı tam kesmemek ve hafif olup saatlerce kullanmak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı