Çözüldü Jack to Type-C dönüştürücü almak mantıklı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

397444

Hectopat
Makaleler
10
Selam,
Jack çıkışlı Sony MDR-ZX110AP kulaklığım var, A34 cihazımsa sadece Type-C girişini destekliyor. Dönüştürücü kablo almayı düşündüm ama cızırtı yaptığını, ses kayıpları yaşattığını veya uyumsuz olduğunu söylüyorlar.

Bu konuyla ilgili ne söylersiniz ve ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Duzgun donusturucu alirsan sorun yasamazsin, Sennheiser CX 80S kullandim 1 sene boyunca donusturucu ile ve pek o tarz sorunlarla karsilasmadim.
Selam,
Jack çıkışlı Sony MDR-ZX110AP kulaklığım var, A34 cihazımsa sadece Type-C girişini destekliyor. Dönüştürücü kablo almayı düşündüm ama cızırtı yaptığını, ses kayıpları yaşattığını veya uyumsuz olduğunu söylüyorlar.

Bu konuyla ilgili ne söylersiniz ve ne tavsiye edersiniz?

Bahsettigin tarzda bir sorun yasamazsin bu urunle. Satici da amazon zaten iade edersin begenmezsen.

Aynı dönüştürücüyü S10 ile kullandım bir sürü farklı kulaklıkla. Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. 250 ohm kulaklık kullanmaya çalışmadım tabiki telefonla ama denediğim tüm iemlerde ve kulaküstü kulaklıklarda %80-%90 ses seviyesini geçemiyordum

Oppo A74 kullanıyorum, type c şarj girişine kulaklığı taktığımda okumuyor, kulaklık taktığımı bile göstermiyor, yukarıdaki jak dönüştürücü benim sorunumu çözer mi ? Yoksa uyumlu olmadığı için falan yine çalışmayabilir mi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı