Jackson JS32t alınır mı?

BayRessam

Hectopat
Daha fazla  
Hocam benim gitardan yana yuzum pek gülmedi. Benim ilk aldığım gitar Midex marka bir gitardi kusurlu mal göndermişler bende uğraşmak istemedim zaten öğrenme donemindeyim ileride illaki değiştiririm diye düşünüp olayi ustelemedim. Ben sg kasaları cok severim. Epiphone markasının sg standart Cherry modelini alacaktım fakat son anda stok bittiği için olmadi. Ikinci elden falan da bulamayinca alamadim maalesef. Simdi jackson JS32t modelini düşünüyorum biraz dave mustain'dende özeniyorum tabii Floyd Rose'la pek uğraşmak istemedigimden sabit köprülu alacağım. Vereceğim paraya değer mi? Herhangi bir konuda sorun yaratır mı?

Benim ilk aldığım gitar Midex marka bir gitardi kusurlu mal göndermişler
Ne sorunu vardı? Merak ettim. Bazen bu markayı önerdiğimiz oluyor.

Simdi jackson JS32t modelini düşünüyorum biraz dave mustain'dende özeniyorum tabii Floyd Rose'la pek uğraşmak istemedigimden sabit köprülu alacağım. Vereceğim paraya değer mi? Herhangi bir konuda sorun yaratır mı?
Alınır elbette kaliteli bir gitar. Tek sıkıntısı ergonomi. Oturarak çalmaya pek müsait değildir bu gitar şov gitarıdır. Yani ayakta ve sahnede çalacaksınız. Taşıması zor, oygun kılıf case bulmak zor. olanlar da çok kaba duruyor.

Oturarak çalacaksanız; Sol bacağınızın üstüne yerleştirip iki bacağınızın arasına almanız gerekiyor.

Ne sorunu vardı? Merak ettim. Bazen bu markayı önerdiğimiz oluyor.

Alınır elbette kaliteli bir gitar. Tek sıkıntısı ergonomi. Oturarak çalmaya pek müsait değildir bu gitar şov gitarıdır. Yani ayakta ve sahnede çalacaksınız. Taşıması zor, oygun kılıf case bulmak zor. Olanlar da çok kaba duruyor.

Oturarak çalacaksanız; sol bacağınızın üstüne yerleştirip iki bacağınızın arasına almanız gerekiyor.

Hocam ses açısından bir sorunu yok clear tonda olsun distortion (boss DS-1 kullanıyorum) tonuda olsun gayet güzel fakat genel olarak markada değil de bana gelen gitar biraz sıkıntılıydı. Teller perdelere çarpıyor ses çıkartıyor bzz şeklinde. Bilen birine götürdüm tam ne dediğini hatırlamıyorum fakat üretimden kaynakli bir durum demişti. Distortion'la çalarken pek kulağa gelmiyor fakat clean tonda cok belli oluyor.

Ayrıca teşekkür ederim cevabınız için.

Teller perdelere çarpıyor ses çıkartıyor bzz şeklinde. Bilen birine götürdüm tam ne dediğini hatırlamıyorum fakat üretimden kaynakli bir durum demişti. Distortion'la çalarken pek kulağa gelmiyor fakat clean tonda cok belli oluyor.

Onu diyenin dükkanının önünden tekrar geçmeyin mümkünse.
Belli standart ayarlar ile fabrikadan çıkar gitarlar. Kişiye göre dilerseniz tel yüksekliği, köprü yüksekliği ayrıca ayarlanabilir, sap ayarı yapılabilir. fakat %95 tecrübeli olmadığınız / gitarı bilmediğiniz için kusur sandığınız şeyler bunlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı