Jaho 2060V alınır mı?

Bütçe
6000-6500
Onun yerine bu daha iyi. El Capitan [Donanım Arşivi] | R5 2600X RX5600 XT 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com alırken de bu özelleştirmeleri yapman gerekiyor, PSU modeli kalitesiz olduğu için. Ayrıca işlemciyi de yükseltiyorsun.

1606057879279.png

Onun yerine bu daha iyi. El Capitan [Donanım Arşivi] | R5 2600X RX5600 XT 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com alırken de bu özelleştirmeleri yapman gerekiyor, PSU modeli kalitesiz olduğu için. Ayrıca işlemciyi de yükseltiyorsun.

Eki Görüntüle 746664

Ekran kartında RTX2060 ile arasındaki farklar nedir? RTX2060'lı bir sistem almayı düşünüyorum ama?
Kasayı Cooler Master Masterbox MB311L RGB 600W ile değiştirmeyi düşünüyorum

Ray Tracing özelliği için istiyor olabilirsiniz lakin attığım RX 5600 XT modeli 2060 Super gücünde bir karttır. İşlemciyi de 3500X yapıyorsunuz ve attığınız sistemden daha da iyi oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir test videosu da bırakayım.

Ray Tracing özelliği için istiyor olabilirsiniz lakin attığım RX 5600 XT modeli 2060 Super gücünde bir karttır. İşlemciyi de 3500X yapıyorsunuz ve attığınız sistemden daha da iyi oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir test videosu da bırakayım.

Peki attığım sistemin parçalarında bir sıkıntı yaşar mıyım?
Ayrıca attığınız sistemin kasasına forumda herkes C4 demiş hangi kasa seçilip alınabilir?

Bir tek kasa Mesh Panel değil ve 3500 yerine daha iyisi tercih edilebilir. Kasa havalandırma konusunda sıkıntı yaşatıyor diye duymuştum. Ama sıkıntı çıkartmaz. Benim tavsiyem size attığım sistemi almanız. Eğer 2060 sistem istiyorsanız yine de, Sinerji Spica Ryzen 5 3500 16GB 512GB SSD RTX2060 [ShiftDelete.net] bunu işlemciyi 3500X, PSU'da Sharkoon 650W olacak şekilde satın alabilirsiniz. Kasası Mesh panel ve hava alıyor.

İtopya'nın sistem toplama kısmından daha iyi sistemler toplanabilir. İsterseniz bir tae sistem yapabilirim sizin için.

6000-6500 bütçem var toplarsanız sevinirim :)
Bir tek kasa Mesh Panel değil ve 3500 yerine daha iyisi tercih edilebilir. Kasa havalandırma konusunda sıkıntı yaşatıyor diye duymuştum. Ama sıkıntı çıkartmaz. Benim tavsiyem size attığım sistemi almanız. Eğer 2060 sistem istiyorsanız yine de, Sinerji Spica Ryzen 5 3500 16GB 512GB SSD RTX2060 [ShiftDelete.net] bunu işlemciyi 3500X, PSU'da Sharkoon 650W olacak şekilde satın alabilirsiniz. Kasası Mesh panel ve hava alıyor.

Kasayı Cooler Master Masterbox MB311L RGB 600W yaparak almayı düşünüyorum ön tarafı mesh yapıya ait

6000-6500 bütçem var toplarsanız sevinirim :)

Kasayı Cooler Master Masterbox MB311L RGB 600W yaparak almayı düşünüyorum ön tarafı mesh yapıya ait
Sistem yaparken böyle bir sistem buldum buna bakabilirsiniz.

Sistem yaparken uygun bir sistem buldum buna bakabilirsiniz.

Arasındaki tek fark ekran kartı, 50TL verip attığım sistemi toplasam sizce mantıklı olur mu? (Kasayı -50TL ile Masterbox MB311 özelleştirdim)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı