Eğer ''Atatürk'' yerine ''Malum Şahsı'' sevmeyenlere deseydi hiçbir sorun olmazdı ama. Birde gelip doğru olan yapılmış diyen var şaka gibi. Uyumaya devam edin.
Diyorum ya içinde bir gram vatan sevgisi minnet duygusu varsa Atatürk'ü zaten otomatik olarak sevmiş oluyorsun neden bu sevgi sen ve senin gibileri rahatsız ediyor onu anlamadım?
Bu milleti kurtaran adama saygısızlık yapmak affedilmez. Ha, sevmesi gerekmiyor ama saygısızlık yapılmamalı. Jaho burada yanlış söylemiş. "Atatürk'e saygısızlık yapana..." demesi daha doğru olurmuş.
Bak bunu bende çok merak ediyorum ya kula kulluk yapmayı bozduğu için ya da Türk düşmanı olduğu için adamın yanlış tek politikası yok isyanlar dahil olmak üzere Yunan'lar Anadolu da Türklere soykırım yaparken bizi kurtarmış bir insan.
Nedeni çok açık; ya zamanında düşman askerleri tarafındadır, ya Cumhuriyet devrimlerinden rahatsız bir arapperesttir. Atatürk'e cidden çok kızıyorum bazen, bu zihniyette bir toplum bıraktığını görseydi hiç uğraşmazdı ülke kurtarmaya.
O müptezel zamanında "heykellerini köpek leşi gibi yerde sürüyeceğiz" diyordu, kimin köpek leşi gibi geberip gittiğini hepimiz gördük Ateşi bol olsun üstadın(!)