Elinize sağlık, açıklayıcı ve net

Peki sideload yaparken (.ipa dosyalarını kurarken) bilgisayar lazım mı?

TrollStore destekleniyorsa TrollStore kurup bilgisayarsız bir şekilde IPA yükleyebilirsiniz.
Desteklenmiyorsa sideloading için Sideloadly kullanabilirsiniz.
Oyunlarda bir etkisi olur mu ? Bende iphone 7 var ve pubg performansını arttırmak istiyorum, Jailbreak atarsam performans yükselir mi? Hani iphone batarya eskiyince telefon aniden kapanmasın diye ios güncellemeleriyle performansı düşürüyor ya.

eski oyunların ipalarını nerden indirebilirim
iOS 6 ve altı sürümlerden bahsediyorsanız JB yapın ve Veteris yükleyin.

Pek bilmiyorum maalesef.

@Stereo.Luigi99 kanka bişey sorcam iPhone hiç kullanmadımda iphone 6 tel var bu son YouTube güncellemesi geldiğinden dolayı çalışmıyor uygulamayı güncelle diyor ama güncellenmiyor şimdi jailbreaksiz ipa dosyası ile güncel youtube yükleniyormu yükleniyor ise güncel youtube sürümünü nerden bulabilirim (web sitesi vs.) ios sürümü 12.5.5 yada 12.5.7 + olarak bi sorum daha var iphone 6 yı ios 12 den sürümünü 15 veyahut başka bir sürüme yükseltebiliyormuyuz şimdiden teşekkürler

@LykerS Yazım kurallarının içine etmişsin, güç bela da olsa okuyabildim.

YouTube, iOS 12'nin desteklendiği son sürümde olduğu için güncelleyememen normal. YouTube'u daha yüksek bir sürüme güncelleyebileceğini düşünmüyorum maalesef.

Bir de sondaki soruna cevap olarak iPhone 6'nı iOS 12'nin üstüne yükseltemezsin. İyi günler.

iPadOS 17.6 için jailbreak çıktı mı hocam? Evet bu dördüncü soruşum falan oluyor fakat ben hiç güvenemiyorum hocam tanımadığım etmediğim kaynaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…