Jailbreak SIM bozar mı?

DoctorL

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonum IP 6S ve Jailbreak atmak istiyorum. Yurt içi bir telefon zaten ama SIM okumama tarzı bir sıkıntı yaratır mı?

Jailbreak problem yaratmaz. Sadece bazı mobil bankacılık uygulamaları Jailbreak'li telefonlarda kullanılmıyor. Bazıları sadece uyarı koyuyor. Bazıları umursamıyor.

Peki Jailbreak sonrası telefon iCloud istiyor mu hocam bir videoda adamda direk atlamıştı o kısmı giriş yapmıyor mu?

Sıkıntı çıkarmaz. Ben yaptığımda iCloud sormamıştı. Zaten şifresini bilmiyorum sorsa atamazdım.

Hocam benim de burada kafam karışıyor işte şu an iCloud açık SIM okuyor sıkıntı yok yurt içi cihazım zaten jail sonrası iCloud sormadan tekrar SIM okuyor mu şimdi sağlam cihazı pert etmek istemiyorum :/

Hocam benim de burada kafam karışıyor işte şu an iCloud açık SIM okuyor sıkıntı yok yurt içi cihazım zaten jail sonrası iCloud sormadan tekrar SIM okuyor mu şimdi sağlam cihazı pert etmek istemiyorum :/

Bir şey olacağını düşünmüyorum. Jailbreak hakkında bilgili birkaç arkadaş vardıda isimlerini hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı