Jailbreak'te nasıl çok iyi bunny yapılır?

Demekki bu adam sizi kandırıyor CS:GO'da jail pluginleri kurdum üzerine ekstra script ve modeller eklerken bu gibi eski hatalar ortaya çıkıyor.
Hocam problem şu adam benim arkadaşım ve ekranını görme fırsatım oluyor her evine gittiğimde. Bir tuşa basıyor ve bahsettiğim şekilde bunny yapıyor.

İndiriyorsun beleş bi' hile internetten, bunny hop açıyorsun.

Technopat'te hile açtığını söylememiyorsun. Bu arada bind C +left yapıp hızlandıktan sonra A ve D tuşu ile düzelip bunny yaparken elinizi sadece boşluk tuşuna basıp fareyi çevirirsen etrafına rahatlıkla bakarsın ters bunny yapmakta kolaydır.

Bu durumdan ötürü olamaz çünkü adamla seslide konuşuyoruz ve bunu bir cfg sayesinde yaptığını söylüyor.

Cfg sayesinde yaptığını söylüyor ve bunu denedim. Olmuyor.

Olması gerek. Cfg sayesinde yapıyor ise hile gibi bir şey yani o cfg yi açıklayamam ama onun için ek bir şey indirmen gerek. Kendin yapmanı tercih ederim.

Bunu ben de aşırı merak ediyorum benim de oyunuma aynısını yapan birisi geldi sen bulabildin mi? Hortlattım özür dilerim :D

Son düzenleme:
Hocam o şekilde değil adam bildiğimiz 360 derece dönüyor ama net bir yöne bakarak. Yani ben "A" lokasyonundayım ve karşımdaki adamda "B" lokasyonunda. Adam "B" lokasyonundan "A" lokasyonuna bakarak "C" "D" "E" lokasyonlarına doğru mousesini dahi hareket ettirmeden bunny yapıyor. Adam sadece bana bakıyor ama o sırada bacakları 360 çiziyor.

Yıllardır bunny yaparım ve bunny konusunda iyi olduğumu düşünüyorum ancak bu şekilde bunny yapmak imkansız.
İmkansız. Karakter tek yöne bakarken hem W ve D basarsa ters yön olacağından bunny yavaşlar veya durur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı