Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 584 Çözümler 3 24 Şubat 2024 #1 Yeni jak çoğaltıcı aldım fakat bilgisayara taktığım da yeşil. Yani ses çıkışı çalışıyor ses de geliyor. Pembe olan yani ses girişi algılanıyor fakat mikrofondan ses gitmiyor. Çoğaltıcı resimdeki gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Yeni jak çoğaltıcı aldım fakat bilgisayara taktığım da yeşil. Yani ses çıkışı çalışıyor ses de geliyor. Pembe olan yani ses girişi algılanıyor fakat mikrofondan ses gitmiyor. Çoğaltıcı resimdeki gibi.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.192 Makaleler 3 Çözümler 83 24 Şubat 2024 #2 Kriontex dedi: Yeni jak çoğaltıcı aldım fakat bilgisayara taktığım da yeşil. Eki Görüntüle 2125175 Eki Görüntüle 2125175 Eki Görüntüle 2125175 Yani ses çıkışı çalışıyor ses de geliyor. Pembe olan yani ses girişi algılanıyor fakat mikrofondan ses gitmiyor. Çoğaltıcı resimdeki gibi. Genişletmek için tıkla... Mikrofon'u kasanın hangi yerine taktın? Artı 0 Eksi
Kriontex dedi: Yeni jak çoğaltıcı aldım fakat bilgisayara taktığım da yeşil. Eki Görüntüle 2125175 Eki Görüntüle 2125175 Eki Görüntüle 2125175 Yani ses çıkışı çalışıyor ses de geliyor. Pembe olan yani ses girişi algılanıyor fakat mikrofondan ses gitmiyor. Çoğaltıcı resimdeki gibi. Genişletmek için tıkla... Mikrofon'u kasanın hangi yerine taktın?
KS KS Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 584 Çözümler 3 25 Şubat 2024 #3 Maxtoric dedi: Mikrofon'u kasanın hangi yerine taktın? Genişletmek için tıkla... İkisinde de denedim fakat olmadı. Kriontex dedi: İkisinde de denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Pembe yere taktım ön ve arka panelde. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Mikrofon'u kasanın hangi yerine taktın? Genişletmek için tıkla... İkisinde de denedim fakat olmadı. Kriontex dedi: İkisinde de denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Pembe yere taktım ön ve arka panelde.