Jak çoklayıcı kulakiçi kulaklığı bozabilir mi?

Makaleler
4
5 aydır KZ EDX 1DD kullanıyordum, birkaç ay sonra sol kulağından az ses gelmeye başlamıştı ancak birkaç gün sonra kendiliğinden düzelmişti. Ben kulaklığın mikrofonunu masaüstünde kullanmak için jak çoklayıcı almıştım, ancak hatırladığım kadarıyla jak çoklayıcısını takar takmaz kulaklığın sol tarafı eskisi gibi olmuştu. Jak çoklayıcısını çıkarttığım zaman da durum aynı şekildeydi ve ben de acaba niye böyle oldu diye düşünürken aklıma jak çoklayıcı gelmişti. Ardından jak çoklayıcısını çöpe attım (24 TL'ye almıştım) ki başka bir kulakiçi kulaklığa taktığım zaman bozulmasın diye, şu an kullandığım KZ EDX 1DD'nin sağ tarafından neredeyse hiç ses gelmiyor. Hatta hiç gelmiyor desek daha doğru olur çünkü ses seviyesi %5 %10 falan, YouTube'den şarkı açıp sesi son seviyeye çekiyorum ancak sanki dibe çekmişim gibi çok az ses var. Sol taraftan da aynı şekilde %50 civarında ses geliyor, sizce tüm bunların suçu jak çoklayıcısından mı kaynaklanıyor yoksa kulakiçi kulaklıktan mı?

Ayrıca jak çoklayıcısını bilgisayarın jak girişine taktığım zaman cızırtı sesi geliyordu ve çalışmıyordu, hatta bu ses hoparlörden bile duyuluyordu ki çok şiddetli bir ses idi. Sağ sola oynattığım zaman düzeliyordu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı