Çözüldü Jak çoklayıcılarda stereo özelliği yok mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar bende bir jak çoklayıcı (ya da "ayırıcı", adını tam bilmiyorum) var, mikrofonlu telefon kulaklığını PC'de kullanmak için almıştım zamanında fakat sesi sağ-sol olarak vermiyor. Normal kulaklık takılıyken mesela oyunda sağdan yürüyen adamın sesini de sağda duyabiliyorum ama bu aparatta öyle alamıyorum sesi. İki taraftan da aynı ses geliyor. Bu bir stereo sorunu falan mıdır? Her jak çoklayıcıda böyle mi bu durum?

Jak çoklayici kullanıyorum ve dediğiniz gibi bir sorun yok.

Bu video ile test edebilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayırıcıyla alakalı bir durum. Alırken dikkat etmek lazım.

Çözüm

Ettim hocam, dediğim gibi oluyor. Normal gaming kulaklıklarda stereo, çeviricide mono.

Ayırıcıyla alakalı bir durum. Alırken dikkat etmek lazım.

Evet, işimi görsün yeter diye hemen ucuzundan almıştım, şimdi de pek sık kullanmıyorum. Açıkçası hiç düşünmemiştim stereo özellikte olmayacağını, halbuki ses aygıtlarında çok standart bir özellik bence. Neyse, stereo olanlar da var yani o zaman.

Maalesef, ben de bu ürünü satın aldım ama aynı stereo sorunu var. Parasını verip de düzgün çalışan bir kablo bile bulamıyorsun.

Merhaba, konu biraz eski ama böyle bir ürün arıyorum. Sizin kullandığınız jak çoklayıcı nedir? Alfais ve Ugreen markalarına baktım, sanırım bu sorun çoğunda mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…