Jak girişleri çalışmıyor ve bilgisayardaki Realtek bir anda yok oldu

ahmetonuk621

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 8GB VRAM 32 GB RAM RYZEN 5 5600 500GB SSD
Meslek
İşsiz
Merhaba yaklaşık 3 yıldır yaşadığım sorunun çözümünü arıyorum her yere başvurdum ama hala bir çözüm bulamadım.
Size yaşadığım sorunu anlatayım:
Yaklaşık 3 yıl önce monitörüm kısa devre yaptı tamire götürdüm onun yerine yedek bir monitörüm vardı onu kullanmaya başladım bilgisayara taktığım anda Realtek Audio yazılımı yok oldu bilgisayardan ve jak girişleri çalışmamaya başladı. sadece USB'li kulaklık falan kullanabiliyordum jak USB çeviricide kullanmak istemiyorum.

1720799540988.png

Normalde burada böyle duruyordu Realtek High Definition gibi bir adı vardı sanırım kullanıyordum ama bir anda yok oldu.

1720799599851.png

Burasıda böyle duruyor belki yardımı olur dedim.
Not: Tüm Realtek driverlarını denedim ama hiçbir değişiklik olmadı teşekkürler.

Merhaba yaklaşık 3 yıldır yaşadığım sorunun çözümünü arıyorum her yere başvurdum ama hala bir çözüm bulamadım.
Size yaşadığım sorunu anlatayım:
Yaklaşık 3 yıl önce monitörüm kısa devre yaptı tamire götürdüm onun yerine yedek bir monitörüm vardı onu kullanmaya başladım bilgisayara taktığım anda Realtek Audio yazılımı yok oldu bilgisayardan ve jak girişleri çalışmamaya başladı. sadece USB'li kulaklık falan kullanabiliyordum jak USB çeviricide kullanmak istemiyorum.

Eki Görüntüle 2250440

Normalde burada böyle duruyordu Realtek High Definition gibi bir adı vardı sanırım kullanıyordum ama bir anda yok oldu.

Eki Görüntüle 2250442

Burasıda böyle duruyor belki yardımı olur dedim.
Not: Tüm Realtek driverlarını denedim ama hiçbir değişiklik olmadı teşekkürler.
Sistemi hiç sıfırdan kurdun mu, formatlayıp, 3 yıldır? Tamire giden monitörün geldi ve taktın mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı