Jak uzatıcıya jak ayırıcı takılırsa çalışır mı?

mionellessi

Hectopat
Yer
Samsun
Kablolu Apple kulaklık kullanıyorum, kasanın önündeki kulaklık girişi biraz cızırtı yaptığı için kasanın arkasındaki girişe takmak istiyorum. Hem uzaktan film izlemek için hem de oyun oynarken arkadaşlarla konuşabilmek için böyle bir yöntem denemek istiyorum. Jak uzatıcı kablonun bir ucuna kulaklığımı, diğer ucuna jak ayırıcı kabloyu taksam, sonra o ayırıcının girişlerini kasaya taksam hem mikrofon hem de kulaklık kullanabilir miyim? Biraz karışık oldu, umarım anlatabilmişimdir...

Var mı fikri olan? 🤔

Son düzenleme:
Kablolu Apple kulaklık kullanıyorum, kasanın önündeki kulaklık girişi biraz cızırtı yaptığı için kasanın arkasındaki girişe takmak istiyorum. Hem uzaktan film izlemek için hem de oyun oynarken arkadaşlarla konuşabilmek için böyle bir yöntem denemek istiyorum. Jak uzatıcı kablonun bir ucuna kulaklığımı, diğer ucuna jak ayırıcı kabloyu taksam, sonra o ayırıcının girişlerini kasaya taksam hem mikrofon hem de kulaklık kullanabilir miyim? Biraz karışık oldu, umarım anlatabilmişimdir...

Var mı fikri olan? 🤔
Kulaklığı uzatıcıya uzatıcıyı dönüştürücüye takacaksınız yani. Bana mantıksız gelmedi çalışacağını düşünüyorum. Sonuçta yazılımsal bir şey değil doğru bağlansın yeter.

Splitter ile kulak içi kulaklık kullandım masaüstünde, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ürünün amacı direkt bu zaten. Masaüstü anakartlarda laptoplarda olduğu gibi combo jack girişi olmadığı için güzel hızlı bir çözüm.

Splitter ile kulak içi kulaklık kullandım masaüstünde, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ürünün amacı direkt bu zaten. Masaüstü anakartlarda laptoplarda olduğu gibi combo jack girişi olmadığı için güzel hızlı bir çözüm.
"Sağdan gelmesi gereken sesi soldan veriyor, cızırtı geliyor, mikrofon çalışmıyor" gibi yorumlar gördüm, o yüzden kararsız kaldım. 🫤

Alacağım zaman ben de görmüştüm ama yorumları iyi olan bulmuştum aldım, sıkıntı yaşamadım sorunsuzdu. Model, link maalesef veremem çok uzun zaman geçti. Ama doğru ürünü bulacağınıza inanıyorum ucuz aparat zaten kaybedeceğiniz bir şey yok :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı