Jake Paul, Conor Mcgregor'u dövüşe davet etti

Sen bir daha ufc izleme, zaten izlemiyorsun, anlamıyorsun belli ama uzak dur bu spordan.
Size soracak değilim bunu iyi olmayabilirim bu konuda yazdığım mesajları umursamayıp geçebilirsiniz. Sen dilini kullanmak hoş olmuyor ama ben kendi yorumumu yapıyorum. Size ben bir şey diyor muyum ? ben de o zaman size gözüme görünme diyebilirim böyle bir hakkım varsa.

Ben yenmiom 🗿 ben dediklerimde ciddi değildim. Ama bu dili kullanmak hoş değil hocam. Bu konu da kötü olabilirim ama bende yorum yapabilirim. Ama şöyle bir şey var size soracak değilim anlayın bunu. Benim amacım yeri geldiğinde güldürmek ve yeri insanlara yardım etmek ama arada böyle şeyler olabiliyor. Ama sizin gibileri her yerden çıkıyor maalesef.

Parasını verip dövebilir Mike da yaptığı gibi (iddialara göre). Adamlar parasıyla dayak yiyor işte.

Conor itibarını zedelemez. Adamın bu paraya ihtiyacı yok zaten. Herif UFC efsanesi olarak anılıyorken zibidi bir youtuber tarafından gelen daveti görmez bile.

Bu durumda maç gerçekleşirse de Jake hayatının devamına felçli olarak devam edebilir.

Conor, Floyd gibi bir adama 10 raund ayakta kaldı. Jake'in Tyson'ın karşısındaki 3 ay boksa gitmiş eleman gibi çıkardığı komboları izledik. Conor paramparça eder bu küçük çocuğu.

@Ahmed.arif Conor kafeste olsa Floyd'u 30 saniye olmadan sakat bırakırdı, ringde 10 round durması bile bunu gösterdi, büyük başarı. Aryrıca Floyd'dan daha iyi ve daha büyük dövüşçü.

Kafes zaten bambaşka bir ortam. Orada Conor gibi adamlara meydan okumakta çok açık aptallık etmek olur.

Boks müsabakası olacaksa düşünebilirim ama MMA'da ya da serbest stilde prime döneminde bir McGregor'u yenecek adamların sayısı bir elin parmaklarını geçmez bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı