Jakı kopan Sennheiser CX300s tamir edilebilir mi?

Aeron

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili dostlar. Aşağıda gördüğünüz bağırsakları dışarı çıkmış arkadaş şevket. Kendisi bir Sennheiser CX300s. Yurt dışından geldi kendisi aslen almancı. Maalesef başına talihsiz bir kaza geldi ve ayakkabı giyerken dizlerimi büktüğüm sırada, jakı arada kalıp sıkışarak yamuldu ve hasar gördü. Sesi çıkmaz oldu. Jakı tamamen kopardım ve dışarıdan alabileceğim bir jack ile şevketi tamir edebilir miyim, diye düşündüm fakat elimin pek bu işlere yatkın olmadığı görünce vazgeçtim.

IMG_20230709_213310.jpg

Haliyle siz değerli dostlardan iki ricam var. birincisi: İstanbul'da bu kulaklığı tamir edebilecek bir özel bir teknik servis vb bildiğiniz bir yer var mı?

Bu arkadaşın bağırsakları bayağı kopmuş hiçbir doktor bunu iyileştiremez diyorsanız eğer gelelim asıl ikinci konuya:
Masaüstü PC'imde kullandığım çok sevdiğim kızım bir ses kartım var ismi macide. Kendisi bir m-Audio Air 192/6 model bir ses kartı.

IMG_20230709_213317.jpg

Kablolu kulaklık istememdeki sebep şevketi macideye takınca mükemmel bir ses alıyorum ses kartı dolayısı ile. Haliyle Sennheiser kalitesi artı ses kartı ile benim kulaklar bayram ediyor. E buradan yola çıkarak bana yine kablolu bir kulaklık lazım. Fakat bu kablolu kulaklıkların başına iş gelme riski yüksek. Aynısından alayım diyeceğim ama cebimde yine oturur kalkarken yamulur vs diye KZ marka kulaklıklardaki gibi kablosu çıkabilir takılabilir bir şey olsun istiyorum.
Sennheiser IE 200 falan çok pahalı. IE100 Pro da biraz öyle geldi. (aslında IE 100 Pro mantıklı gibi ama kulaklık hakkında bir yorum bulamadım)
Bir de bunlar monitör kulaklıkmış müzik dinlemeye uygun değildir diye Trendyol'daki satıcıdan yorum geldi. Ama IE 200'ün inceleme videolarında da müzik dinlemek için kullanıyor millet anlamadım.

KZ modeller dikkatimi çekiyor fakat Sennheiser CX300s kalitesi alır mıyım bu arkadaşlardan? Çin markalarına güvenemiyorum. Metal ve jazz dinliyorum. Nadirende Valorant gibi ses kasan oyunlar oynuyorum. Asıl amacım müzik kaliteli müzik dinlemek.

Uzun lafın kısası, kablosunun başına iş gelince sökülüp yenisi takılabilir, 1500-2500 lira bandında, kablolu ve kulak içi, minimum sennhesier CX300s kalitesinde metal ve jazz dinlemek için bir model kulaklık lazım bana.
Şevket tamir olmaz diyorsanız eğer önerilerinizi dinliyorum.
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
FiiO JadeAudio Kulaklıklar Kablolu Yüksek Çözünürlüklü 1DD IEMs Güçlü Bas Kayıpsız Kulaklık Mikrofonlu JD3 (Gümüş) Amazon.com.tr
Bundan pişman olmazsın bence bende de cx300s var Fiio da çok kalitelidir

ucuzundan bulunca bir sitede, aynı kulaklıktan tekrar söyledim. (malum fiyatlar)
konu kapatılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı