James Donkey 007 Nasıldır?

facedekiadam

Hectopat
Daha fazla  
Bir zamandır Razer Deathradder Chroma kullanıyorum. Gayet güzel bir mouse ancak bu aralar elime azıcık fazla büyük geliyor ve çok az macro tuşu var. İlk başta Logitech G502'yi inceledim ve elime rahat oturmadı. Arkadaşlarımın gazıyla James Donkey 007'ye baktım çok hoş bir dizaynı var ancak yorumları pek beğenilmemiş. Azıcık ağır çok fazla olmasa da 4-5 macrolu güzel bir gamer mouse önerebilir misiniz. Ve bilen biri James Donkey 007'nin güzel bir mouse olup olmadığını söyleyebilir mi ? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir zamandır Razer Deathradder Chroma kullanıyorum. Gayet güzel bir mouse ancak bu aralar elime azıcık fazla büyük geliyor ve çok az macro tuşu var. İlk başta Logitech G502'yi inceledim ve elime rahat oturmadı. Arkadaşlarımın gazıyla James Donkey 007'ye baktım çok hoş bir dizaynı var ancak yorumları pek beğenilmemiş. Azıcık ağır çok fazla olmasa da 4-5 macrolu güzel bir gamer mouse önerebilir misiniz. Ve bilen biri James Donkey 007'nin güzel bir mouse olup olmadığını söyleyebilir mi ? Cevaplarınız için teşekkürler.
Ve genellikle fps onun dışında da mmo tarzı oyun oynuyorum yani fps tarzı bir fare olursa iyi olur.

Bende merak edip GearBest'den aldım, teknik anlamda güzel. Avago 9800 lazer sensöre sahip. Modüler yapısı güzel olmuş ama plastiği biraz kötü geldi bana. Aktif olarak kullanmasam da memnunum tavsiye edebilirim.
Peki uygulamasında veya kullanımda herhangi bir sorun var mıdır ? Yani ses çıkartma veya uygulamasının eski ve kötü olması gibi bir sıkıntı var mı acaba ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı