Magne Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Son 1 haftadır kendime oyun oynamak için kulaklık bakıyordum. Karşıma çok fazla marka ve kulaklık çıktı. Aralarından en çok hoşuma giden James Donkey 008 oldu. Çok iyi bir kulaklık diyorlar sizce alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Son 1 haftadır kendime oyun oynamak için kulaklık bakıyordum. Karşıma çok fazla marka ve kulaklık çıktı. Aralarından en çok hoşuma giden James Donkey 008 oldu. Çok iyi bir kulaklık diyorlar sizce alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 18 Ocak 2021 #2 Eşek almayın bence kalitesiz diyorlar. Bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Ocak 2021 #3 Eşeğin kulaklıklarından 711 dışında almayın. O fiyata çok daha iyi kulaklıklar var. @Samotne Ciasteczka Tasarımı berbat ötesi bu arada.
Eşeğin kulaklıklarından 711 dışında almayın. O fiyata çok daha iyi kulaklıklar var. @Samotne Ciasteczka Tasarımı berbat ötesi bu arada.
Magne Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #4 Seandear dedi: Eşek almayın bence kalitesiz diyorlar. Bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim youtube'dan baya. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. 244765 dedi: Eşeğin kulaklıklarından 711 dışında almayın. O fiyata çok daha iyi kulaklıklar var. @Samotne Ciasteczka Tasarımı berbat ötesi bu arada. Genişletmek için tıkla... James Donkey 008'in incelemesini youtubedan izlemeni tavsiye ederim.
Seandear dedi: Eşek almayın bence kalitesiz diyorlar. Bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim youtube'dan baya. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. 244765 dedi: Eşeğin kulaklıklarından 711 dışında almayın. O fiyata çok daha iyi kulaklıklar var. @Samotne Ciasteczka Tasarımı berbat ötesi bu arada. Genişletmek için tıkla... James Donkey 008'in incelemesini youtubedan izlemeni tavsiye ederim.
ErmalMetin Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #5 Magne dedi: James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim YouTube'dan bayağı. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. James Donkey 008'in incelemesini YouTube'dan izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Evet, YouTube'da incelemeleri var ama ona bakılırsa Gamepower'ın ürünlerini de inceliyorlar ve öneriyorlar. Sponsorluk meselesi.
Magne dedi: James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim YouTube'dan bayağı. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. James Donkey 008'in incelemesini YouTube'dan izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Evet, YouTube'da incelemeleri var ama ona bakılırsa Gamepower'ın ürünlerini de inceliyorlar ve öneriyorlar. Sponsorluk meselesi.
fyre Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 72 Yer Türkiye 18 Ocak 2021 #6 Magne dedi: James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim youtube'dan baya. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. James Donkey 008'in incelemesini youtubedan izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O incelemeleri yapanlar yüksek ihtimalle sponsor. O yüzden inanmayın yani.
Magne dedi: James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim youtube'dan baya. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. James Donkey 008'in incelemesini youtubedan izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... O incelemeleri yapanlar yüksek ihtimalle sponsor. O yüzden inanmayın yani.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Ocak 2021 #7 Magne dedi: James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim youtube'dan baya. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. James Donkey 008'in incelemesini youtubedan izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Parayı basıp övdürtüyorlar ürünü, leş olsa bile. CH321'e bakabilirsiniz: Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com
Magne dedi: James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim youtube'dan baya. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. James Donkey 008'in incelemesini youtubedan izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Parayı basıp övdürtüyorlar ürünü, leş olsa bile. CH321'e bakabilirsiniz: Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Ocak 2021 #8 YouTube'da onlar genelde sponsorlu, o yüzden övmeleri normal. Ürün tam bir çöp. Bütçen nedir?
Eryndaer Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 671 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #9 Magne dedi: James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim YouTube'dan bayağı. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. James Donkey 008'in incelemesini YouTube'dan izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... YouTube'da gördüğünüz incelemelere fazla güvenmeyin çoğu sponsorludur. James eşektende uzak durun 450 liraya güzel bir kulaklık önerir arkadaşlar.
Magne dedi: James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim YouTube'dan bayağı. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı. James Donkey 008'in incelemesini YouTube'dan izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... YouTube'da gördüğünüz incelemelere fazla güvenmeyin çoğu sponsorludur. James eşektende uzak durun 450 liraya güzel bir kulaklık önerir arkadaşlar.
Magne Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #10 Samotne Ciasteczka dedi: YouTube'da onlar genelde sponsorlu, o yüzden övmeleri normal. Ürün tam bir çöp. Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 400-450 civarı. Mikrofon kalitesi ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum. 7.1 de olabilir.
Samotne Ciasteczka dedi: YouTube'da onlar genelde sponsorlu, o yüzden övmeleri normal. Ürün tam bir çöp. Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçem 400-450 civarı. Mikrofon kalitesi ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık arıyorum. 7.1 de olabilir.