James Donkey 008 alınır mı?

Magne

Hectopat
Daha fazla  
Son 1 haftadır kendime oyun oynamak için kulaklık bakıyordum. Karşıma çok fazla marka ve kulaklık çıktı. Aralarından en çok hoşuma giden James Donkey 008 oldu. Çok iyi bir kulaklık diyorlar sizce alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Eşek almayın bence kalitesiz diyorlar. Bütçe belirtirseniz yardımcı oluruz.
James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim youtube'dan baya. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı.
Eşeğin kulaklıklarından 711 dışında almayın. O fiyata çok daha iyi kulaklıklar var.
@Samotne Ciasteczka

Tasarımı berbat ötesi bu arada.
James Donkey 008'in incelemesini youtubedan izlemeni tavsiye ederim.

James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim YouTube'dan bayağı. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı.

James Donkey 008'in incelemesini YouTube'dan izlemeni tavsiye ederim.

Evet, YouTube'da incelemeleri var ama ona bakılırsa Gamepower'ın ürünlerini de inceliyorlar ve öneriyorlar. Sponsorluk meselesi.

James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim youtube'dan baya. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı.

James Donkey 008'in incelemesini youtubedan izlemeni tavsiye ederim.
Parayı basıp övdürtüyorlar ürünü, leş olsa bile. CH321'e bakabilirsiniz:

James Donkey 008 gayet kaliteli bir kulaklık diye biliyorum. İncelemelerini falan izledim YouTube'dan bayağı. Seninde izlemeni tavsiye ederim. Bütçem ise 400-450 civarı.

James Donkey 008'in incelemesini YouTube'dan izlemeni tavsiye ederim.

YouTube'da gördüğünüz incelemelere fazla güvenmeyin çoğu sponsorludur. James eşektende uzak durun 450 liraya güzel bir kulaklık önerir arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı