James Donkey 008 alınır mı?

charlbre

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2019
Mesajlar
129
James Donkey 008 7.1 Surround RGB LED aydınlatmalı sarı Gaming kulaklık almak istiyorum şekli güzel geldiği için :D Ancak bu fiyata bu kalite iyi midir kötü mü daha iyisi alınabilir mi herhangi bir bilgim yok aydınlatırsanız sevirinirim.
Bir de bundan alakasız bir şeyden bahsetmek istiyorum. Bilgisayarıma sık sık format atan biriyimdir ve sesle alakalı genel olarak problem yaşıyorum gibi. Öncelikle şu anki kulaklığım Plantronics Rig 505 Lava. Ve ses sanki sürekli az geliyor gibi ve bilgisayara format attıktan sonra ses ile alakalı herhangi bir güncelleme falan yapmadım yani özel olarak indirmedim. Windows yükledikten sonra internete bağlıyorum ve kendinin güncellemesini bekliyorum bir şeyler yapmam mı gerekiyor? Anakartım S2H B450M. Anakartın ses ile ilgili ne ilgisi olabilir çok bilmediğim için sizlere sormak istiyorum. Bilgisayarım ilk elime geçtiğinde sağ altta Gigabyte'ın logosu vardı ve 7.1 Surround bir şeyler yazıyordu. Ondan sonraki herhangi bir formatta o simgeyi göremez oldum. Uzlamsal ses ile alakalı da ne yapmam gerektiğini açıkcası ne işe yaradığını bilmiyorum. Bu konu hakkında detaylı bilgi verirseniz sevirim. Saygı ve sevgilerimle.
 
James Donkey 008 7.1 Surround RGB LED aydınlatmalı sarı Gaming kulaklık almak istiyorum şekli güzel geldiği için :D ancak bu fiyata bu kalite iyi midir kötü mü daha iyisi alınabilir mi herhangi bir bilgim yok aydınlatırsanız sevirinirim.
Bir de bundan alakasız bir şeyden bahsetmek istiyorum. Bilgisayarıma sık sık format atan biriyimdir ve sesle alakalı genel olarak problem yaşıyorum gibi. Öncelikle şu anki kulaklığım plantronics rig 505 lava. Ve ses sanki sürekli az geliyor gibi ve bilgisayara format attıktan sonra ses ile alakalı herhangi bir güncelleme falan yapmadım yani özel olarak indirmedim. Windows yükledikten sonra internete bağlıyorum ve kendinin güncellemesini bekliyorum bir şeyler yapmam mı gerekiyor? Anakartım S2H B450M. Anakartın ses ile ilgili ne ilgisi olabilir çok bilmediğim için sizlere sormak istiyorum. Bilgisayarım ilk elime geçtiğinde sağ altta Gigabyte'ın logosu vardı ve 7.1 Surround bir şeyler yazıyordu. Ondan sonraki herhangi bir formatta o simgeyi göremez oldum. Uzlamsal ses ile alakalı da ne yapmam gerektiğini açıkcası ne işe yaradığını bilmiyorum. Bu konu hakkında detaylı bilgi verirseniz sevirim. Saygı ve sevgilerimle.

Alınmaz, baş ağrısı yaratabilir. Onun yerine bu var: SHARKOON HDP SHARKOON OYUNCU KULAKLIĞI SIYAH SKILLER-SGH30 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (bu öneri @TÇB'ya ağit)
 
Ya böyle açıkcası şekli çok dikkatimi çekti :D şekline bakarak karar verdim böyle helikopter kullanan pilotlardaki kulaklık gibi geldi bilmiyorum tabii siz daha iyi bilirsiniz bu arada ses kartı meselesine ne diyosunuz kısaca üstünden geçebilir misiniz?
 
Ya böyle açıkcası şekli çok dikkatimi çekti :D şekline bakarak karar verdim böyle helikopter kullanan pilotlardaki kulaklık gibi geldi bilmiyorum tabii siz daha iyi bilirsiniz bu arada ses kartı meselesine ne diyosunuz kısaca üstünden geçebilir misiniz?

Sana önerdiğim drop Plus da ses kartı da var konuyu inceleseydin görürden kanka.
 
Sana önerdiğim drop Plus da ses kartı da var konuyu inceleseydin görürden kanka.

Şu an inceledim hocam peki benim ana kartımın ses yongası kötü mü o yüzden mi ses kartlı bir kulaklık almam gerekiyor?
Önerileriniz için teşekkür ederim peki bir kulaklıkta ses kartı olup olmadığını nereden anlarız?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı